آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی وگان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک شکلاتی وگان

کیک شکلاتی وگان یک نوع کیک خاص است که تخم مرغ ندارد. اما بافت نرم و لذیذی دارد. این کیک به خاطر استفاده از شیر بادام یا سویا بسیار مغذی است و برای سلامتی مفید می‌باشد. می‌توانید آن را به تنهایی یا با میوه‌های دلخواه سرو کنید. همچنین می‌توانید روی کیک سس شکلات بریزید و همراه چای یا قهوه به عنوان عصرانه یا دسر بخورید.

مواد لازم کیک شکلاتی وگان
آرد ۲ فنجان
پودر کاکائو تلخ دو سوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ¾ قاشق چایخوری
شکر نیشکر ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک صورتی ¼ قاشق چایخوری
شیر بادام یا شیر سویا ۱٫۵ فنجان
سرکه سیب ½ قاشق چایخوری
روغن نارگیل دو سوم فنجان

دستور پخت کیک شکلات وگان

مرحله اول

برای تهیه کیک شکلاتی وگان خوشمزه ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب کیک را با کمی روغن چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید.

مرحله دوم

در یک کاسه، شیر بادام یا شیر سویا را با سرکه سیب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، شکر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه جداگانه بریزید.

مرحله سوم

قبل از اضافه کردن آرد، حتماً آن را دو بار الک کنید تا گلوله نشود. سپس مواد خشک و خیس را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آورید.

مرحله چهارم

خمیر را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت درون فر گرم شده بپزید. بعد از نیم ساعت، کیک را از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا