مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک شکلاتی پنیری
کیک شکلاتی پنیری یکی از کیکهای خوشمزهای است که در بسیاری از کشورها تهیه میشود و با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک شکلاتی پنیری با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی پنیری |
|
کره | ۱۱۰ گرم |
شکر | ۳۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر ولرم | ۲۰۰ گرم |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۶۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم فیلینگ |
|
پنیر ماسکارپونه | ۳۵۰ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش کیک شکلاتی پنیری
مرحله اول
برای درست کردن یک کیک شکلاتی پنیری خوشمزه، ابتدا باید کیک را آماده کنیم. برای این کار، کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنیم تا به دمای اتاق برسد.
مرحله دوم
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس کرهای که به دمای اتاق رسیده، به همراه شکر و روغن مایع را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا مخلوطی کرمی و یکدست شود.
مرحله سوم
وقتی مخلوط کره حالت کرمی پیدا کرد، تخممرغها و عصاره وانیل را به کاسه اضافه میکنیم و با دور سریع همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا همه چیز با هم خوب مخلوط شود. در این حین چند بار دور کاسه را نیز پاک میکنیم.
مرحله چهارم
این پاک کردن دور کاسه به ما کمک میکند تا تخممرغها به خوبی مخلوط شوند و بوی نامطبوعشان از بین برود. سپس شیر ولرم را با سرکه ترکیب کرده و کنار میگذاریم تا باتر میلک ایجاد شود.
مرحله پنجم
حالا باتر میلک را نیز به کاسه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط شوند. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را درون الک ریخته و سه بار الک میکنیم. سپس به تدریج این ترکیب را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حال، با استفاده از لیسک، مواد داخل کاسه را با حرکت دورانی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس به مرحله تهیه مواد فیلینگ میپردازیم. برای این کار پنیر ماسکارپونه و شکر را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله هفتم
سپس تخممرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و با دور سریع همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا مواد فیلینگ یکدست شود. حالا یک قالب میانتهی را با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم.
مرحله هشتم
قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی بریزد. سپس نصف مقدار مایه کیک را در قالب میریزیم و مواد فیلینگ را به گونهای روی آن میریزیم که حدود ۱ سانت از لبه مایه کیک فاصله داشته باشد.
مرحله نهم
حالا باقیمانده مایه کیک را روی فیلینگ میریزیم و با لیسک آن را صاف میکنیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم به مدت ۶۵ دقیقه در فر بماند تا خوب پخته شود.
مرحله دهم
پس از این مدت، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به مرکز کیک فرو میبریم و بیرون میآوریم. اگر چیزی به آن نچسبیده بود، کیک آماده است. حالا قالب را از فر بیرون میآوریم.
مرحله یازدهم
اجازه میدهیم کیک به طور کامل خنک شود. سپس روی قالب را با سلفون میپوشانیم و میگذاریم کیک به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از این مدت، قالب را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله دوازدهم
حالا کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم. سپس میتوانیم روی کیک را با شکلات ذوب شده تزئین کنیم. در نهایت، کیک را برش زده و به همراه چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان!