آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی کرمدار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک شکلاتی کرمدار

کیک شکلاتی کرمدار، یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت است که با کرم خوش‌عطر و طعمی که دارد، مناسب برای مهمانی‌ها و پذیرایی‌های ویژه است. برای یادگیری نحوه درست کردن کیک شکلاتی کرمدار به صورت گام به گام، با سایت آموزشی رضیم ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای کیک
آرد ۱ لیوان
تخم‌مرغ ۳ عدد
شکر یک فنجان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار کافی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم
خامه ۲۰۰ میلی‌لیتر
پودر خامه یک بسته
عسل ۱.۵ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۴ تا ۵ قطره

آموزش کیک شکلاتی کرمدار

مرحله اول

برای درست کردن کیک شکلاتی کرمدار خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه با همزن بزنید تا کاملاً ترکیب و حجم آن افزایش یابد. سپس شکر را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۴ دقیقه بزنید.

مرحله دوم

زمانی که مواد مخلوط شد و حالت کشداری پیدا کرد و رنگ آن کرمی شد، وانیل را اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا غلظت مواد افزایش یابد و مخلوط کمی خامه‌ای شود.

مرحله سوم

حالا شیر را که نیم ساعت از یخچال بیرون گذاشته‌اید و به دمای اتاق رسیده، اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا شیر به خوبی با سایر مواد مخلوط شود.

مرحله چهارم

سپس روغن را اضافه کنید و…

“`

مایع را روی مواد بریزید و با همزن دستی یا همزن برقی به آرامی مخلوط کنید تا مایع به خوبی با همه مواد ترکیب شود و از نظر بافت نرم، لطیف و یکنواخت گردد.

مرحله پنجم

در این مرحله، آرد را داخل یک ظرف دیگر خوب الک کنید. سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا آرد نرم و یکنواخت شود و کیفیت بهتری پیدا کند.

مرحله ششم

حالا با توجه به سلیقه‌تان مقداری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید و خوب mix کنید و دوباره الک کنید تا آرد و پودر کاکائو به هم نچسبند و بافت یکنواختی پیدا کنند.

مرحله هفتم

اکنون بایستی ترکیب آرد را به آرامی و به تدریج به مایع اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند و به غلظت مناسب برسند.

مرحله هشتم

کف سینی فر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا یک کاغذ روغنی در آن بیاندازید و سپس خمیر را روی آن بریزید و با لیسک صاف کنید تا ضخامت خمیر در همه جا یکسان باشد.

مرحله نهم

سپس سینی را در فر که از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزد. در ۲۰ دقیقه اول درب فر را باز نکنید.

مرحله دهم

بعد از سپری شدن این زمان، یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید تا تست کنید، اگر به سیخ چیزی نچسبید، کیک شکلاتی شما آماده است، آن را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود.

مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی کرمدار خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

حالا برای تهیه خامه، خامه و پودر خامه را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود، سپس عسل و پودر نارگیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

مرحله دوازدهم

سپس یک لیمو تازه را برش زده و ۴ تا ۵ قطره آب لیمو را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت کند.

مرحله سیزدهم

سپس کیک خنک شده را در یک ظرف مناسب برگردانید تا از سینی خارج شود، سپس کاغذ روغنی را جدا کنید و لبه‌های کیک را برش بزنید تا صاف و مرتب شود.

مرحله چهاردهم

حالا کیک را از وسط به صورت افقی دو نیم کنید و خامه را روی یکی از نیمه‌ها بزنید و با لیسک صاف کنید. سپس نیمه دیگر را روی آن قرار داده و لبه‌ها را برش بزنید.

مرحله پانزدهم

حالا دوباره کیک شکلاتی را به مدت تقریبا نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و طعم و بوی خامه به درون کیک برود، سپس آن را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله شانزدهم

در نهایت، کیک شکلاتی را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید و با شکلات چیپسی، ترافل‌های رنگی یا برش‌های موز و توت فرنگی تزئین کنید و آن را با چای سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا