مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی یخچالی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک شکلاتی یخچالی
کیک شکلاتی یخچالی یا موزاییکی، یک نوع کیک است که نیاز به پخت ندارد و با شکلات ذوب شده روی آن پوشانده شده است. این کیک با استفاده از بیسکوییتهای آماده درست میشود و به راحتی میتوان آن را برای مهمانیها تهیه کرد. در ادامه میتوانید مراحل کامل تهیه این دسر خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم کیک شکلاتی یخچالی | |
شکلات شیری | ۱۰۰ گرم |
بیسکوییت پتی بور | ۱ بسته |
کره | ۵۰ گرم |
شکر | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپ خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
آموزش کیک شکلاتی یخچالی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه، ابتدا شکلات شیری را خرد کرده و در یک کاسه میریزیم. سپس این کاسه را روی بخار کتری میگذاریم تا شکلات ذوب شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه شکلات ذوب شد، قالب سیلیکونی را با شکلات ذوب شده پر میکنیم. سپس قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شکلات سفت شود. در این زمان مواد اصلی کیک را آماده میکنیم.
مرحله سوم
برای این مرحله، بیسکوییتها را با دست به قطعات درشت خرد میکنیم. سپس کره را در یک قابلمه قرار میدهیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا ذوب شود. فقط کافی است که کره گرم شود. بعد از اینکه کره ذوب شد، شیر، شکر و پودر کاکائو را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی داغ شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد کمی گرم شدند، وانیل را به آنها اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. توجه داشته باشید که مواد باید ولرم باشند تا بیسکوییتها نرم نشوند. وقتی مواد ولرم شدند، آنها را روی بیسکوییتها میریزیم و میگذاریم تا خنک شوند.
مرحله پنجم
حال این مخلوط را داخل قالب شکلاتی که در یخچال گذاشته بودیم میریزیم و سپس قالب را به مدت یک شب دیگر در یخچال میگذاریم. بعد از اینکه یک شب در یخچال ماند، با دقت آن را از قالب خارج کرده و به سلیقه خود تزیین میکنیم.