آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شکلات بی بی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک شکلاتی بی بی

کیک شکلاتی بی بی یکی از کیک های ساده و خوشمزه است که در کافی شاپ ها معمولاً سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای کیک شکلاتی بی بی
آرد قنادی ۲ پیمانه
پودر کاکائو ½ پیمانه
بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ½ قاشق چای‌خوری
نمک ¼ قاشق چای‌خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق چای‌خوری
پودر قند ۱ و نیم پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
آب جوش ½ پیمانه
خامه فرم گرفته به مقدار کافی

طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

مرحله اول

برای درست کردن کیک شکلاتی بی بی خوشمزه، ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو از الک عبور می‌دهیم. سپس آن را در یک کاسه مناسب الک کرده و جوش شیرین و نمک را به آن اضافه می‌کنیم.

“`html

مرحله دوم

حالا پودر نسکافه و شکر را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم. سپس هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. بعد وسط مواد خشک یک حفره می‌زنیم و تخم‌مرغ و روغن مایع را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، شیر و وانیل را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و با دور کند همزن برقی، به مدت ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس به آرامی آب جوش را حین هم زدن به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

نکته مهم این است که آب جوش را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا تخم‌مرغ نپزد. بعد فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، توجه داشته باشید که مایه کیک نسبت به کیک‌های دیگر کمی رقیق‌تر است. سپس یک قالب مناسب انتخاب می‌کنیم و آن را با مقداری روغن مایع چرب می‌کنیم و مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا قالب کیک را چند بار محکم روی سطح صاف می‌کوبیم تا هوای اضافی از مایه کیک خارج شود. بعد قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می‌کنیم. برای این کار، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک فرو می‌بریم و سپس خارج می‌کنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک پخته است.

مرحله هشتم

حالا قالب کیک را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا کاملا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به سه قسمت مساوی برش می‌زنیم. در ادامه خامه قنادی را آماده می‌کنیم.

مرحله نهم

در پایان، کیک را با خامه می‌پوشانیم و لایه‌ها را بعد از خامه‌کشی روی هم قرار می‌دهیم. سپس با شکلات آب شده تزئین می‌کنیم. در نهایت کیک شکلاتی بی‌بی را به همراه چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا