آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شیری خیس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک شیری خیس

کیک شیری خیس یکی از کیک‌های خوشمزه و مورد علاقه مردم است که بافت نرم و لطیفی دارد. برای یادگیری طرز تهیه این کیک خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک شیری خیس
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آرد سمولینا ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۵ گرم
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
مواد لازم خیس کردن کیک
شکر ۱ لیوان
شیر ۳ لیوان

آموزش کیک شیری خیس

مرحله اول

برای درست کردن کیک شیری خیس، اول از همه باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهیم تا گرم شود. بعد از آن، تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر در یک کاسه بریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، با همزن برقی، تخم‌مرغ و شکر را خوب هم می‌زنیم تا مخلوط حباب‌دار و سفیدی پیدا کند. سپس شیر، روغن مایع، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا فقط با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا، آرد سمولینا و آرد را در یک الک ریخته و سه بار الک می‌کنیم، بعد آرام آرام آنها را به مخلوط می‌افزاییم و با لیسک به طور دورانی هم می‌زنیم تا خمیر کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

ادامه مطلب…“`html

در ابتدا قالب مورد نظر را با مقدار مناسبی روغن مایع به طور کامل چرب می‌کنیم. سپس مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و چندین بار قالب را به طور محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا هوای اضافی و حباب‌های موجود در مایه کیک از بین برود.

مرحله پنجم

بعد از آن، قالب را در مرکز فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۲۵ دقیقه در داخل فر بپزد. پس از این مدت، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو برده و سپس خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، به این معنی است که کیک به خوبی پخته شده است. در این مرحله، قالب را از فر خارج می‌کنیم تا کیک کمی خنک شود. سپس، با استفاده از خلال دندان، روی کیک سوراخ‌های ریزی ایجاد می‌کنیم.

مرحله هفتم

در اینجا شیر و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً حل شود، سپس این مخلوط را به طور یکنواخت روی کیک می‌ریزیم. اکنون کیک را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا شیر به خوبی به داخل کیک نفوذ کند. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا