آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شیر بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک شیر بدون فر

کیک شیر بدون فر یکی از شیوه‌های پخت این دسر خوشمزه است که به فر نیازی ندارد. برای دیدن آموزش کامل شیرینی‌پزی و کلیه مراحل پخت کیک شیر بدون فر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک شیر بدون فر
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ¼ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲ و ¼ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر هل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه ۱۳۰ گرم
شکلات کاکائویی تخته ای ۱۰۰ گرم
شکلات سفید تخته ای ۳۰ گرم

آموزش کیک شیر بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کیک شیر بدون فر، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر، وانیل و پودر هل داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن برقی در دور تند به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم‌مرغ روشن و کش‌دار شود.

مرحله دوم

حالا شیر و کره را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به طور مرتب هم بزنید تا کره کاملاً در شیر حل شود. توجه داشته باشید که نیازی به جوش آمدن نیست.

“““html

مخلوط شیر و کره نیست.

مرحله سوم

در این مرحله، وقتی که شیر و کره به خوبی با هم مخلوط شدند، از روی حرارت بر می‌داریم. سپس به آرامی شیر گرم را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با همزن برقی هم می‌زنیم تا تمام مواد خوب ترکیب شوند و یکدست شوند.

مرحله چهارم

به یاد داشته باشید که شیر و کره را به آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید، چون اگر به یکباره اضافه شوند، تخم‌مرغ‌ها پخته می‌شوند. در ادامه، آرد و بکینگ‌پودر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا آرد و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط می‌کنیم. بعد آن‌ها را از یک الک عبور می‌دهیم و این کار را سه بار تکرار می‌کنیم. سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را به آرامی در سه مرحله به مایه تخم‌مرغ و شیر اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم. سپس یک کاتر یا سه پایه درون آن قرار می‌دهیم و روی حرارت متوسط شعله پخش کن قرار می‌دهیم. درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و روی آن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

حالا قابلمه را روی شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا خوب گرم شود. سپس کف و دیواره‌های قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، قالب را چند بار به طور محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌ها و هوای اضافی درون مایه کیک خارج شود. سپس درب قابلمه را بر می‌داریم و قالب را درون قابلمه روی کاتر یا سه پایه قرار می‌دهیم و درب قابلمه را می‌بندیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون قابلمه بماند تا کاملا بپزد. بعد از این زمان، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می‌کنیم که به معنای فرو بردن سیخ در کیک و خارج کردن آن است.

مرحله دهم

در این مرحله، اگر چیزی به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده باشد، کیک را از قابلمه خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملا خنک شود. سپس وقتی کیک کاملا خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را از آن جدا می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش کیک شیر بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

حالا برای تهیه مواد گاناش، ۱۰۰ گرم خامه را درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و خامه را به روش بن ماری حرارت می‌دهیم. سپس خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و شکلات کاکائویی تخته‌ای را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله خوب هم می‌زنیم تا شکلات در خامه حل شود. بعد از آن اجازه می‌دهیم دمای گاناش کاهش یابد. سپس کیک را روی توری قرار می‌دهیم و گاناش را روی کیک می‌ریزیم و با کاردک پخش می‌کنیم تا روی کیک را بپوشاند.

مرحله سیزدهم

حالا باقی‌مانده خامه صبحانه را درون قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت بن ماری می‌کنیم. پس از آن، خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و شکلات سفید را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکلات سفید حل شود.

مرحله چهاردهم

در این مرحله اجازه می‌دهیم دمای گاناش سفید کاهش یابد. سپس آن را درون قیف یکبار مصرف می‌ریزیم و به صورت خط روی گاناش پایپ می‌کنیم. بعد سیخ چوبی را روی گاناش حرکت می‌دهیم تا طرح‌های جالبی ایجاد شود.

مرحله پانزدهم

در نهایت کیک شیر را از روی توری بر می‌داریم، سپس آن را روی ظرف سرو می‌گذاریم و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم. این کیک شیر خوشمزه را می‌توانید با چای زعفرانی یا قهوه نوش جان کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا