آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شیر عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک شیر عسلی

کیک شیر عسلی یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری چگونگی تهیه شیرینی به صورت کامل و مرحله به مرحله کیک شیر عسلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html
مواد لازم کیک شیر عسلی
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ و نیم پیمانه
شکر ½ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی صورتی ۱ قطره
مواد لازم برای خیس کردن کیک
شیر عسلی ¼ قوطی
شیر پر چرب ½ پیمانه
گلاب (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی صورتی ۱ قطره
مواد لازم برای کرم کیک
خامه فرم گرفته ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر کیبی ۸ تا ۱۲ عدد
پودر خامه ۷۲ گرم

آموزش کیک شیر عسلی

مرحله اول

برای درست کردن کیک شیر عسلی و گلاب، اول خامه فرم گرفته، پنیر کیبی و پودر خامه را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس با همزن برقی روی دور تند به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه خوب فرم بگیرد.

مرحله دوم

حالا خامه را در یخچال می‌گذاریم تا ذوب نشود. بعد، کیک را آماده می‌کنیم. اول زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و در دو کاسه جدا می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی روی دور تند به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا کف کند و ابری شود. باید طوری هم بزنیم که وقتی کاسه را برمی‌گردانیم، سفیده تخم‌مرغ از کاسه نریزد.

مرحله چهارم

حالا وانیل و شکر را به زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط تخم‌مرغ کش‌دار و کرم‌رنگ شود. سپس شیر را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، سفیده تخم‌مرغ را کم‌کم به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و پف سفیده تخم‌مرغ نرود. سپس رنگ خوراکی را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را دوباره به آرامی هم می‌زنیم تا رنگ خوراکی خوب در آن پخش شود. بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به طور سه بار الک می‌کنیم و در ۲ تا ۳ مرحله به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شود. سپس کف قالب را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را در آن می‌ریزیم و چند بار محکم روی سطح کار می‌زنیم.

مرحله هشتم

حالا زمانی که هوای اضافی از مایه کیک خارج شد، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه پخته شود. پس از این زمان، کیک را تست می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو می‌بریم و سپس خارج می‌کنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود، قالب را از فر خارج می‌کنیم. بعد برای خیس کردن کیک مواد را آماده می‌کنیم.

مرحله دهم

برای این کار، شیر عسلی، شیر پرچرب، گلاب و رنگ خوراکی را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس روی کیک را با سیخ چوبی چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله، مخلوط شیر عسلی را به آرامی روی کیک می‌ریزیم، سپس قالب را در یخچال قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا مخلوط شیر عسلی به درون کیک جذب شود.

مواد لازم و آموزش کیک شیر عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله دوازدهم

پس از اینکه زمان گذشت، قالب را از یخچال خارج کرده و کیک را از قالب جدا می‌کنیم و در ظرف مناسب قرار می‌دهیم. سپس مخلوط خامه فرم گرفته را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله سیزدهم

در آخر، دور و روی کیک را با خامه فرم گرفته می‌پوشانیم و با گل‌های طبیعی تزئیین می‌کنیم. سپس کیک شیر عسلی را به اندازه و شکل دلخواه برش داده و با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا