آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شیفون ساده خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک شیفون ساده

کیک شیفون ساده یکی از کیک‌های معروف و خوشمزه است که خیلی نرم و لطیف می‌شود. اگر می‌خواهید دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله این کیک را یاد بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک شیفون ساده
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ⅔ لیوان
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر گرم ¼ لیوان
روغن مایع ¼ لیوان
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

آموزش کیک شیفون ساده

مرحله اول

برای درست کردن کیک شیفون ساده، ابتدا زرده‌های تخم مرغ را از سفیده‌ها جدا کنید و هر کدام را در یک کاسه جداگانه بریزید. سپس شکر را به دو قسمت تقسیم کنید و به این دو کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا وانیل را به کاسه‌ای که زرده‌ها هستند اضافه کنید و با همزن برقی، آن را به مدت ۸ دقیقه بزنید تا رنگش روشن و قوام پیدا کند. سپس نشاسته ذرت و آب جوش را به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حال شیر گرم و روغن مایع را به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد داخل کاسه را با یک لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. سپس سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.

مرحله پنجم

زمانی که کاسه را برعکس کردید و سفیده‌ها از کاسه بیرون نیامد، یعنی خوب زده شده‌اند. حالا سفیده‌ها را کم کم به مایه کیک اضافه کنید.

مرحله ششم

حال، مایه کیک را با یک لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا پف سفیده تخم مرغ خراب نشود و مایه کیک به خوبی مخلوط و یکدست شود. سپس، قالبی که می‌خواهیم در آن کیک را بپزیم را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم و چند بار با قدرت قالب را روی سطح کار می‌کوبیم تا هوا و حباب‌های اضافی که ممکن است در مایه کیک وجود داشته باشد از بین برود. سپس، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا کیک به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

بعد از گذشت این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو می‌بریم و خارج می‌کنیم. اگر به سیخ چیزی نچسبیده بود، یعنی کیک کامل پخته است. سپس قالب را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم کیک خنک شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا