مواد لازم و آموزش کیک عید پاک خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک عید پاک
کیک عید پاک یکی از کیکهای ویژهای است که در روز عید پاک درست میشود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله این کیک، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک عید پاک | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ۱۰۰ میلیلیتر |
شکر | ۱۰۰ گرم |
آرد گندم | ۱۶۰ گرم |
پودر کاکائو | ۴۰ گرم |
وانیل | ۱۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱۰ گرم |
موز بدون پوست | ۳۶۰ گرم |
میوههای شیرین | ۱۰۰ گرم |
پودر هل | ۲ گرم |
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۱۰۰ گرم |
دستور تهیه کیک عید پاک
مرحله اول
برای شروع تهیه کیک، ابتدا موزها را در یک کاسه مناسب با چنگال له میکنیم. سپس تخممرغها، روغن مایع، شکر و وانیل را به آن اضافه میکنیم و با همزن به خوبی مخلوط میکنیم تا همهی مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را به همراه پودر کاکائو، پودر هل و بکینگ پودر ترکیب میکنیم. سپس این مخلوط را به کاسه موز و تخممرغ اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا تمامی مواد مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، میوههای شیرین را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و قالبهای کیک را با روغن چرب میکنیم و مایه کیک را درون قالبها میریزیم.
مرحله چهارم
برای این کیک، از قالبهایی با قطر ۹ تا ۱۰ سانتیمتر استفاده میکنیم. فر را ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالبها را در وسط فر میگذاریم.
مرحله پنجم
کیکها به حدود یک ساعت زمان برای پخت نیاز دارند. بعد از ۴۵ دقیقه با یک سیخ چوبی داخل کیک را تست میکنیم. اگر چسبنده نبود، میتوانیم کیکها را از فر خارج کنیم. پس از پخت، کیکها را روی توری قرار میدهیم تا خنک شوند.
مرحله ششم
در این مرحله، شکلات و خامه را به روش بن ماری ذوب میکنیم و سپس در یخچال قرار میدهیم تا کمی سفت شود. در پایان، با خامه شکلاتی کیکها را به سلیقه خود تزئین میکنیم.