آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک فنجانی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک فنجانی

کیک فنجانی یک نوع کیک خوشمزه و مناسب برای مجالس و میان وعده است. برای یادگیری آموزش کامل کیک فنجانی، در ادامه با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ عدد کیک
آرد دو سوم لیوان
شکر یک سوم لیوان
تخم مرغ ۱ عدد درشت
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سر پر
شیر ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آموزش کیک فنجانی

مرحله اول

برای درست کردن کیک فنجانی، ابتدا شیر و تخم‌مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل در یک کاسه می‌ریزیم و به خوب هم می‌زنیم تا رنگش روشن و پف‌دار شود.

مرحله دوم

حال شیر و روغن مایع را اضافه می‌کنیم و مخلوط را هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس آرد را دو بار الک می‌کنیم و با بکینگ‌پودر و پودر کاکائو به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مرحله سوم

اگر نمی‌خواهید کیک فنجانی شما طعم کاکائو داشته باشد، می‌توانید پودر کاکائو را حذف کرده و به جای آن یک قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. سپس فنجان‌ها را با کمی روغن چرب کرده و کمی کنجد در کف آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله چهارم

اکنون فنجان‌ها را تا نیمه با مایه کیک پر می‌کنیم. در یک قابلمه بزرگ مقداری آب می‌ریزیم که تا نیمه فنجان‌ها آب برسد. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید و سپس حرارت را کم می‌کنیم.

مرحله پنجم

فنجان‌ها را در قابلمه می‌چینیم و روی در قابلمه یک دم‌کنی تمیز قرار می‌دهیم. بعد از ۲۰ دقیقه، کیک‌ها را با خلال دندان تست می‌کنیم و در صورتی که پخته بودند، آن‌ها را از قابلمه بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم خنک شوند، سپس از فنجان‌ها خارج می‌کنیم.

نکات آموزش کیک فنجانی

کیک فنجانی در فر

اگر می‌خواهید کیک فنجانی را در فر درست کنید، باید از فنجانی استفاده کنید که دما را تحمل کند، یا می‌توانید مایه کیک را در قالب‌های کاپ کیک بریزید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۵ دقیقه قبل از شروع کار روشن کنید تا کاملاً گرم شود.

سپس قالب‌ها را روی سینی قرار می‌دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر می‌پزیم. بعد از ۲۰ دقیقه، با خلال دندان از پخته شدن کیک‌ها مطمئن می‌شویم و آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و بعد از کمی خنک شدن از قالب‌ها خارج می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا