آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک لحاف خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک لحاف

کیک لحاف یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف است که در دنیا با نام‌های مختلف شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این کیک را به‌طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک لحاف
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد پنیری
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری

آموزش کیک لحاف

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک لحاف، اول از همه باید مواد پنیری را آماده کنیم. برای این کار تخم‌مرغ و پودر قند را در یک کاسه مناسب می‌ریزم و سپس با همزن، با سرعت بالا به مدت یک دقیقه آنها را مخلوط می‌کنیم تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، پنیر ماسکارپونه را همراه با نشاسته و وانیل به مخلوط اضافه کرده و دوباره به مدت دو تا سه دقیقه با همزن هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا مواد مربوط به پنیر را در یک قیف ریخته و کنار می‌گذاریم. سپس فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کرده تا گرم شود. در این مدت به آماده کردن مایه کیک می‌پردازیم. برای این کار تخم‌مرغ و شکر را درون…

“““html

یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با دور تند همزن مواد را مخلوط می‌کنیم تا بافت آنها کشدار و رنگشان کرمی شود. سپس روغن مایع و آب را به ترتیب اضافه می‌کنیم و هرکدام را به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه خوب هم می‌زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را همراه با بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل مخلوط می‌کنیم و سپس آن را روی مواد درون کاسه الک می‌کنیم. در حین اضافه کردن ترکیب آرد، مواد را با لیسک هم می‌زنیم تا خوب مخلوط بشوند.

مرحله ششم

حالا قالب مورد نظرمان را با کره چرب می‌کنیم و سپس مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم. بعد از آن، مایه پنیری را به صورت خطوط مورب با قیف روی مایه کیک می‌ریزیم. سپس قالب را درون فر می‌گذاریم تا کیک بپزد.

مرحله هفتم

بعد از ۲۵ دقیقه، حرارت فر را روی ۱۶۰ درجه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۱۵ دقیقه دیگر با این حرارت بپزد. در نهایت، کیک را از فر بیرون می‌آوریم و بعد از خنک شدن، برش می‌زنیم و درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا