مواد لازم و آموزش کیک مادر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کیک مادر
کیک مادر یکی از انواع کیکهای قدیمی و کلاسیک در سطح جهانی است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک مادر، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک مادر | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق مرباخوری |
آرد | ۲ لیوان |
مواد لازم برای مایه کاکائویی |
|
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپخوری |
شیر | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک مادر
مرحله اول
برای تهیه کیک مادر خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا به دماي اطاق برسند.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی روی دور تند به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مایه روشن و کشدار شود.
مرحله سوم
حالا روغن مایع و شیر را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا مواد کمی با هم ترکیب شوند. سپس آرد و بکینگپودر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید.
مرحله چهارم
مخلوط آرد و بکینگپودر را از یک الک رد کنید و آن را به تدریج و در سه مرحله به مایه تخممرغ اضافه کنید. با یک لیسک به آرامی و در یک سمت مخلوط کنید تا بافت یکدستی حاصل شود.
مرحله پنجم
حالا ۱ لیوان از مایه کیک را جدا کنید و پودر کاکائو و شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله، کف قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و با لیسک آن را صاف کنید. سپس مایه کاکائویی را به آرامی روی مایه کیک اصلی بریزید و پخش کنید تا ترکیب شود.
“““html
کیک را در قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا با استفاده از یک سیخ چوبی روی مخلوط کیک کاکائویی طرح می زنیم. سپس قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم تا تمام حبابها و هوای اضافی از مایه کیک خارج شود و بعد آن را به وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله اجازه میدهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا خوب بپزد. بعد از این زمان، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست میکنیم. برای این کار، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را به وسط کیک فرو میبریم.
مرحله نهم
حالا سیخ چوبی یا خلال دندان را بیرون میآوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک به خوبی پخته است. سپس کیک را از فر خارج کرده و میگذاریم تا کاملاً خنک شود و بعد از قالب خارج میکنیم.
مرحله دهم
در نهایت، کاغذ روغنی را آرام از کیک جدا میکنیم. بعد کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش میزنیم. برشها را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان!