مواد لازم و آموزش کیک ماچا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک ماچا
امروزه درست کردن کیک کار سختی نیست. با وجود پودرهای کیک آماده و دیگر وسایل که در دسترس همه است، هر کسی میتواند انواع کیک با طعمهای مختلف را به راحتی درست کند. ماچا نوعی چای سبز است، اما برخلاف تصور مردم، ماچا با چای سبز معمولی متفاوت است. در حالی که بسیاری از افراد به ماچا چای سبز میگویند و رنگ آن هم سبز است، اما از نظر طعم و عطر خیلی با چای سبز دیگر فرق دارد. شما میتوانید با ماچا دسرها، کیکها و شیرینیهای مختلفی درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن کیک ماچا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک ماچا | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
شیر گرم | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب داغ | ۷۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر ماچا (قابل حذف) | ۱ قاشق غذا خوری پر |
آموزش کیک ماچا
مرحله اول
برای درست کردن کیک خوشمزه ماچا، ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و در دو ظرف جدا بگذارید. سپس سفیدهها را با ۱۰۰ گرم شکر هم بزنید تا خوب کف کرده و فرم بگیرد.
مرحله دوم
در این مرحله، زردهها را با ۱۰۰ گرم دیگر شکر و وانیل هم بزنید تا حجم بگیرد و روشن شود. سپس روغن، شیر و آب را به تدریج اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و الک کنید.
مرحله سوم
سپس مخلوط آرد را به مواد زرده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شده و صاف شوند. حالا سفیدهها را به آرامی با لیسک به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، به یکی از قسمتها پودر ماچا و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه کنید. سپس در قالبی که چرب و آرد پاشی شده یا با مایه جداکننده کیک پوشانده شده، یک ملاقه مواد شکلاتی و یک ملاقه از مواد ماچا بریزید.
مرحله پنجم
کیک را در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار دهید. توجه کنید که فر باید حداقل ۱۰ دقیقه قبل گرم شده باشد. قبل از خارج کردن کیک از فر، با خلال چوبی تست کنید.
مرحله ششم
اگر چیزي به خلال نچسبیده بود، کیک آماده است. سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا دماش پایین بیاید. آرام کیک را از قالب خارج کنید و بر روی توری بگذارید تا خنک شود و سپس آن را سرو کنید.