مواد لازم

مواد لازم و آموزش کیک ماکارونی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک ماکارونی

کیک ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای آشنایی بیشتر با این آموزش آشپزی به ادامه‌ی مطلب در سایت تفریحی رضیم بپیوندید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کیک ماکارونی

مرحله اول

برای درست کردن کیک ماکارونی خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس آن را همراه با کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ می‌کنیم تا پیازها کاملاً نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه می‌کنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم به آن اضافه می‌کنیم. سپس خوب سرخ می‌کنیم تا گوشت رنگش تغییر کند. بعد از آن، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

زمانی که رنگ رب خوب باز شد، فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آب قارچ‌ها خارج شود. ادامه می‌دهیم تا آب در تابه بخار شود و مایه آماده شود، سپس از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله چهارم

سپس در یک قابلمه بزرگ، آب را تا نیمه پر کرده و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، یک قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه می‌کنیم. ماکارونی‌ها را از وسط نصف کرده و به آب جوش اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه، ماکارونی‌ها را آبکشی می‌کنیم. سپس ماست، تخم‌مرغ، زعفران دم‌کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و همه را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا ماکارونی که آبکش شده است را به مخلوط ماست و تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی با هم ترکیب شود. سپس یک قالب مناسب را با روغن چرب می‌کنیم و نصف مخلوط ماکارونی را در کف قالب می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا با پشت قاشق ماکارونی را کمی فشار می‌دهیم، سپس مایه گوشت چرخ‌کرده را به همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی می‌ریزیم. بعد از آن، بقیه ماکارونی را اضافه می‌کنیم و با پشت قاشق به خوبی فشرده می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی قالب را با فویل می‌پوشانیم و آن را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. حدود ۴۵ دقیقه برای پخت کیک نیاز داریم. پس از این زمان، کیک را از فر بیرون می‌آوریم و فویل روی آن را برمی‌داریم.

مرحله نهم

حالا دوباره مقداری پنیر پیتزا روی کیک می‌ریزیم و آن را به فر برمی‌گردانیم. این بار فقط دکمه گریل را روشن می‌کنیم تا روی کیک طلایی شود. در نهایت کیک را در ظرف مناسب قرار داده و برش می‌زنیم، سپس با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا