مواد لازم و آموزش کیک مربایی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک مربایی
کیک مربایی یکی از کیک های خوشمزه و معروف است که با طعم های مختلف درست می شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک مربایی، همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم کیک مربایی |
|
تخم مرغ | ۵ عدد |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
شیر | ⅓ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
پودر قند | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ لیوان |
سرکه سفید یا قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مربا دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش کیک مربایی
مرحله اول
برای درست کردن کیک مربایی خوشمزه، ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میگذاریم تا خوب گرم شود. سپس سفیدههای تخممرغ را از زردهها جدا کرده و هر کدام را در یک کاسه جداگانه میریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر قند را به کاسه سفیده تخممرغ اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم تا سفیدهها به حالت خامهای دربیاید. تا وقتی که بقیه مواد را آماده کنیم، سفیدهها را در یخچال قرار میدهیم تا آب نشوند.
مرحله سوم
در این مرحله، شکر را به کاسه زردهها اضافه میکنیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و روغن مایع را به ترتیب اضافه کرده و فقط تا حدودی هم میزنیم که مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل از الک رد میکنیم و سپس سه بار الک میکنیم و کمکم به کاسه زردهها اضافه میکنیم،
“`
تخم مرغ را اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی و به سمت یک طرف هم میزنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، سرکه سفید را به مخلوط اضافه میکنیم و فقط چند بار هم میزنیم تا مخلوط شود. حالا سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به کاسه اضافه میکنیم. سپس با لیسک، به آرامی مایه کیک را هم میزنیم تا پف سفیده تخممرغ خراب نشود.
مرحله ششم
در این مرحله، قالب انتخابیتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید. حالا قالب را چند بار به آرامی به سطح کار میکوبیم تا حباب هوا و خطوط اضافی از بین بروند.
مرحله هفتم
سپس قالب را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. در ۳۰ دقیقه اول پخت، به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید؛ چون این کار باعث میشود کیک پف نکند.
مرحله هشتم
بعد از این زمان، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو میبریم و بیرون میآوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک خوب پخته است. سپس قالب را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم کیک خنک شود.
مرحله نهم
وقتی کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کرده و روی توری قرار میدهیم. سپس کیک را به دو قسمت برش میزنیم و مقداری مربا را روی یکی از لایهها میریزیم و پخش میکنیم. حالا لایه دیگر کیک را روی آن قرار میدهیم.
مرحله دهم
در نهایت، کیک مربایی را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال نگه میداریم تا کاملاً خنک شود. بعد از این زمان، کیک را از یخچال بیرون میآوریم و به سلیقه خود تزیین میکنیم و سپس همراه با چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان!