آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک مرمری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک مرمری

کیک مرمری یکی از کیک‌های خوشمزه و بین‌المللی است که ظاهری شیک و لاکچری دارد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک مرمری، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک مرمری
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۱ و ⅓ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ⅓ پیمانه
آرد ۲ و ⅔  پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی شکلاتی
پودر کاکائو ¼ پیمانه
شیر ۲ قاشق سوپخوری

آموزش کیک مرمری

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک مرمری، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا نرم شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

اکنون کره نرم شده را به همراه شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی روی سرعت زیاد به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط سبک و کرمی شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از افزودن هر تخم‌مرغ، آن را به مدت ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم. همچنین چند بار کناره‌های کاسه را پاک می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها به خوبی مخلوط شوند و بوی نامطبوع آنها نیز از بین برود.

مرحله چهارم

آرد و بکینگ‌پودر را در یک الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم. سپس نصف این مخلوط را به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی روی سرعت کم به مدت ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم. سپس شیر را به کاسه افزوده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله باقی‌مانده مواد خشک را به کاسه می‌افزاییم و با همزن برقی به اندازه‌ای هم می‌زنیم که مواد فقط مخلوط شوند و مایه کیک یکدست گردد. سپس مایه…
“`

کیک را با دقت وزن کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا یکی از نصف‌های خمیر کیک را داخل قیف می‌ریزیم. سپس پودر کاکائو را با شیر به خوبی مخلوط کرده و به خمیر کیک اضافه می‌کنیم و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. در ادامه، خمیر کیک شکلاتی را در قیف دیگری می‌ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، داخل قالبی که از قبل انتخاب کرده‌ایم را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و کمی آرد روی آن می‌پاشیم. سپس قالب را بر می‌گردانیم تا آرد اضافی بریزد. حالا مقداری از خمیر کیک ساده را داخل قالب می‌ریزیم.

مرحله هشتم

سپس مقداری از خمیر کیک شکلاتی را داخل قالب می‌ریزیم و این کار را ادامه می‌دهیم تا تمام خمیر‌ها تمام شوند. حالا با یک سیخ چوبی به آرامی در خمیر کیک حرکت می‌کنیم و قالب را به طبقه میانی فر می‌گذاریم.

مرحله نهم

اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بماند تا خوب پخته شود. بعد از این زمان، برای اطمینان از پخت کیک، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو می‌کنیم و سپس خارج می‌کنیم.

مرحله دهم

اگر خمیر کیک به سیخ یا خلال دندان نچسبیده باشد، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، کیک را از قالب خارج می‌کنیم و در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش کیک مرمری خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا