آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک مسقطی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک مسقطی

کیک مسقطی یکی از کیک‌های خوشمزه و خاص است که بافتی نرم و لطیف دارد. برای یادگیری روش تهیه این کیک خوشمزه به طور کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک مسقطی
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ و ¾ لیوان
شکر ¾ لیوان
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
مواد لازم کرم مسقطی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ½ قوطی
پنیر خامه ای ۵ قاشق غذاخوری
گلاب به مقدار کافی

آموزش کیک مسقطی

مرحله اول

برای درست کردن کیک مسقطی خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس شکر و تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی به خوبی هم می‌زنیم تا رنگش کرم و حالت کش‌دار پیدا کند. بعد، شیر و روغن مایع را یکی یکی به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

سپس آرد و بیکینگ پودر را به همراه کمی نمک در الک ریخته و ۳ بار الک می‌کنیم. بعد به آرامی این مخلوط را به کاسه اضافه می‌کنیم و با لیسک به دورانی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، قالب را با کمی روغن مایع چرب کرده و بعد کمی آرد روی آن می‌پاشیم. قالب را به حالت وارونه نگه می‌داریم تا آرد اضافی بریزد. سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و آن را در طبقه وسط فر می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا به خوبی پخته شود. در این مدت به تهیه کرم مسقطی می‌پردازیم. برای این کار زعفران، شیر عسلی و پنیر خامه‌ای را داخل غذاساز می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا همه مواد را خوب میکس می‌کنیم و به آرامی گلاب را اضافه می‌کنیم تا کرم مسقطی به غلظت دلخواه برسد. این کرم را تا آماده شدن کیک در یخچال می‌گذاریم تا کمی سفت شود.

مرحله هفتم

بعد از ۴۵ دقیقه، برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌کنیم و بیرون می‌آوریم. اگر هیچ مایه‌ای به آن نچسبیده باشد، کیک کاملا پخته است. سپس قالب را از فر بیرون می‌آوریم.

مرحله هشتم

حال باید بگذاریم کیک کاملا خنک شود بعد آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مخصوص قرار می‌دهیم. بعد کیک را به سایز دلخواه برش زده و کرم مسقطی را روی آن ریخته و به سلیقه خود تزیین می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا