آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک ملکه بادام خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک ملکه بادام

کیک ملکه بادام یکی از کیک‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً در مهمانی‌ها تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این کیک را مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ملکه بادام
آرد سفید ۱ و نیم لیوان
نشاسته ذرت ½ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ½ لیوان
ماست ⅔ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم تاپینگ
عسل ۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام یا پرک بادام ۱۰۰ گرم

آموزش کیک ملکه بادام

مرحله اول

برای تهیه کیک ملکه بادام، اول از همه باید مواد اولیه را آماده کنید. به یاد داشته باشید که تمامی مواد باید در دمای اتاق باشند. پس از آماده شدن، می‌توانید مرحله بعدی را شروع کنید.

“`html

برای تهیه بادام خوشمزه، ابتدا یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس عسل، شکر قهوه‌ای، کره و خامه صبحانه را به تابه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم شکر به‌خوبی حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله، وقتی مخلوط شکر شروع به جوشیدن کرد، پرک‌های بادام زمینی را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. وقتی دوباره جوشید، تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. سپس یک کاسه مناسب برمی‌داریم و تخم‌مرغ را به همراه شکر داخل آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

حال وانیل را به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد حجیم و کش‌دار شوند. سپس ماست و روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

اکنون یک کاسه دیگر می‌گیریم و آرد سفید، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و دو بار الک می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط آرد را دوباره در الک می‌ریزیم و این بار به سه مرحله به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه فر کاملاً گرم شد، یک قالب مناسب انتخاب می‌کنیم و کاغذ روغنی را درون آن قرار می‌دهیم و محکم می‌کنیم. سپس مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و قالب را چند بار به‌خوبی روی سطح کار می‌کوبیم.

مرحله هفتم

وقتی حباب‌های سطح کیک به‌طور کامل از بین رفت، قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند. توجه داشته باشید که کیک نباید کاملاً پخته‌شود.

مرحله هشتم

پس از این زمان، کیک را از فر خارج کرده و مخلوط بادام زمینی را روی آن می‌ریزیم و با لیسک به‌خوبی پخش می‌کنیم. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار می‌دهیم و این بار فقط گریل را روشن می‌کنیم.

مرحله نهم

در نهایت اجازه می‌دهیم بادام زمینی طلایی و خوش‌رنگ شود. سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود و بعد از قالب خارج می‌کنیم. در نهایت، به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و نوش جان می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک ملکه بادام خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا