مواد لازم و آموزش کیک موج دار خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک موج دار
کیک موج دار یکی از انواع کیکهای ساده و خوشمزه جهانی است که با رنگها و طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک موج دار، ادامه مطلب را دنبال کنید. با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک موج دار | |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ¼ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
ماست غلیظ | ¾ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی ژلهای | به مقدار کافی |
آموزش تهیه کیک موج دار
مرحله اول
برای درست کردن کیک موج دار خوشمزه، اول یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل به آن اضافه کنید. با همزن برقی، مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا رنگ آنها روشن و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا ماست را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و با همزن برقی حدود ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس یک کاسه مناسب بردارید.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی ایجاد شود. مخلوط آرد را داخل الک بریزید و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله چهارم
اکنون مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی و چرخشی هم بزنید تا یکدست شود. سپس در یک کاسه دیگر پودر کاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا حل شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس مایه کیک را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از این قسمتها پودر کاکائو حل شده را اضافه کنید.
مرحله ششم
اکنون مایه کیک را هم بزنید تا کاکائو به خوبی در آن مخلوط شود. سپس به قسمت دیگر مایه کیک، رنگ خوراکی اضافه کنید.
“““html
می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا رنگ خوراکی درون مایه کیک پخش شود و رنگ مایه کیک تغییر کند.
مرحله هفتم
در این مرحله یک قالب لوف انتخاب می کنیم، سپس کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه مایه کیک کاکائویی را درون قالب می ریزیم و با لیسک روی آن را صاف می کنیم. سپس پودر کاکائو را درون الک می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا روی لایه اول را با پودر کاکائو می پوشانیم، سپس مایه کیک رنگی را درون قالب می ریزیم. نیازی به صاف کردن مایه کیک نیست تا پودر کاکائو جا به جا نشود. در ادامه، دوباره روی لایه رنگی را با پودر کاکائو می پوشانیم.
مرحله نهم
در این مرحله، مایه ساده را به عنوان لایه آخر درون قالب می ریزیم. سپس قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بماند تا بپزد. بعد از این مدت، کیک را تست می کنیم و اگر پخته بود، آن را از فر خارج می کنیم.
مرحله دهم
در نهایت اجازه می دهیم کیک کاملاً خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر، کیک را به اندازه های دلخواه برش می زنیم و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.