آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک موز و خرمالو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک موز و خرمالو

کیک موز و خرمالو یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در خانه‌ها است که طعمی خاص و جذاب دارد. برای یادگیری نحوه درست کردن این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید و مراحل آن را ببینید.

مواد لازم کیک موز و خرمالو
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ⅔ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه سرخالی
شیر ولرم ½ پیمانه
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک ‌نوک قاشق چایخوری
خرمالو و موز هر کدام ۱ عدد
مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری

آموزش کیک موز و خرمالو

مرحله اول

برای شروع پخت کیک موز و خرمالو، ابتدا شکر و تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا به شکل یکدست درآید. سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و چند ثانیه هم می‌زنیم.

مرحله دوم

حال شیر ولرم را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کم‌کم مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کرده و به آرامی روی مواد الک می‌کنیم.

مرحله سوم

با یک لیسک یا قاشق مواد را مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. در این حین، خرمالو و موز را پوست کنده و به شکل پوره در می‌آوریم.

مرحله چهارم

فراموش نکنید که حتماً از خرمالوهای رسیده استفاده کنید. حالا پوره موز و خرمالو، به همراه گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا همه چیز یکنواخت شود.

مرحله پنجم

قالب کیک را با کره یا روغن مایع چرب می‌کنیم و سپس مایه کیک را داخل آن می‌ریزیم. چند بار قالب را محکم به سطح می‌کوبیم تا حباب‌های هوا از بین بروند.

مرحله ششم

قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا کیک بپزد. وقتی کیک کامل پخته شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب بیرون آورده و داخل ظرف سرو قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا