آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک موز و گردو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک موز و گردو

کیک موز و گردو یکی از کیک‌های خوشمزه و سالم است که بافتی سبک و اسفنجی دارد و طعم فوق‌العاده‌ای برای میان وعده دارد. اگر می‌خواهید درباره آموزش کیک موز و گردو به صورت کامل و مرحله به مرحله بیشتر بدانید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک موز و گردو
موز ۲ عدد
آرد ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده و شکلات چیپسی به مقدار لازم

آموزش کیک موز و گردو

مرحله اول

برای درست کردن کیک موز و گردو ابتدا موزها را با چنگال خوب له کنید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد کره‌ای که به دمای اتاق رسیده را اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

در یک ظرف دیگر، تخم مرغ‌ها را با همزن برقی یا دستی بزنید تا حجیم و کرمی شوند. این کار حدود ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد. سپس این مخلوط را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: اگر تخم مرغ‌ها را بیشتر بزنید، کیک پف بیشتری خواهد کرد و خوشمزه‌تر خواهد شد.

مرحله سوم

اکنون وانیل و دارچین را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر آن‌ها آزاد شود و به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.

مرحله چهارم

در یک ظرف دیگر، آرد را الک کنید تا سبک شود. سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و دوباره الک کنید تا همه چیز با هم خوب ترکیب شود.

مرحله پنجم

حالا به آرامی و به چند مرحله، آرد را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله نشود و همه چیز خوب ترکیب و خامه‌ای شکل شود.

مرحله ششم

سپس گردو را خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. همچنین شکلات چیپسی را نیز به مقدار دلخواه اضافه کرده و هم بزنید تا در همه قسمت‌ها خوب پخش شود.

مرحله هفتم

پایه سینی فر یا قالب نچسب را با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید. همچنین می‌توانید یک تکه کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید و مخلوط مواد را در قالب بریزید.

“`

مواد را داخل قالب بریزید و با لیسک یا کاردک سطح آن را صاف کنید.

مرحله هشتم

به آرامی به کف قالب کیک چند بار ضربه بزنید تا حباب‌های هوا داخل مخلوط کیک خارج شوند، سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل روشن کرده‌اید، بگذارید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.

مرحله نهم

اجازه دهید کیک به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد. در ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اول، در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود. بعد از آن می‌توانید وضعیت پخت کیک را بررسی کنید.

مواد لازم و آموزش کیک موز و گردو خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله دهم

در فر را باز کرده و یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید و سپس درآورید. اگر هیچ مواد تر و خمی به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک پخته شده و آماده است. حالا آن را از فر بیرون بیاورید.

مرحله یازدهم

قالب کیک را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در پایان، کیک موز و گردو را با شکلات صبحانه، خرده‌های گردو و برش‌های موز تزئین کنید و آن را کنار چای سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا