مواد لازم و آموزش کیک موکا با سس موکا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک موکا با سس موکا
کیک موکا با سس موکا یکی از کیکهای خوشمزه و معروفی است که معمولاً با چای یا قهوه سرو میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کیک موکا با سس موکا، به ادامه مطلب سایت آموزشی رضیم بپیوندید.
مواد لازم کیک موکا با سس موکا |
|
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ⅔ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپخوری |
پودر نسکافه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر قهوه فوری | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن مایع | ⅔ پیمانه |
مواد لازم برای سس موکا |
|
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر نسکافه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر قهوه فوری | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
آموزش کیک موکا با سس موکا
مرحله اول
برای تهیه این کیک خوشمزه، اول فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس شیر را با پودر نسکافه و قهوه فوری داخل یک قابلمه میریزیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و خوب هم میزنیم تا مواد در شیر حل شوند و شیر کمی گرم شود. بعد از این مرحله، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم. سپس تخم مرغها را با شکر داخل یک کاسه میریزیم.
مرحله سوم
با همزن برقی، تخم مرغ و شکر را خوب هم میزنیم تا مخلوط حجیم و کشدار شود. حالا روغن مایع را اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با دور متوسط هم میزنیم تا مخلوط شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، مخلوط شیر گرم را به کاسه اضافه میکنیم و به اندازهای هم میزنیم که مخلوط شوند. سپس آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و سه بار الک میکنیم. مواد خشک را به آرامی به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس با لیسک مواد کاسه را به خوبی هم میزنیم. قالب مورد نظر را با روغن چرب میکنیم و سپس آن را در وسط فر قرار میدهیم تا کیک حدود ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
در این زمان، به سراغ تهیه سس موکا میرویم. شیر را با شکر، پودر کاکائو، قهوه فوری، نسکافه و آرد در یک قابلمه میریزیم و خوب هم میزنیم تا مواد داخل شیر حل شوند.
مرحله هفتم
بعد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به آرامی هم میزنیم تا سس غلیظ شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت برمیداریم و خامه را به آن اضافه میکنیم. سپس سس را خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله هشتم
حالا سس موکا را با کیسه فریزر میپوشانیم تا کامل خنک شود. کیک پخته شده را از فر بیرون میآوریم و بعد از خنک شدن آن را از قالب جدا میکنیم. در نهایت سس خنک شده را روی کیک میزنیم و آن را سرو میکنیم. نوش جان.