آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک موکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک موکا

کیک موکا یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین کیک‌هایی است که در کافی شاپ‌ها می‌توانید پیدا کنید. این کیک با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم آموزش کیک موکا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک موکا
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
شیر ½ پیمانه
پودر نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ½ پیمانه
بکینیگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر
مواد لازم برای سس شکلات
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر نسکافه فوری ۱ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

آموزش کیک موکا

مرحله اول

برای تهیه کیک موکا خوشمزه اول از همه، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کاملاً گرم شود. بعد نوبت درست کردن کیک است. در این مرحله، شیر را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم تا…

“`html

شیر را گرم می‌کنیم. دقت کنید که قبل از اینکه شیر به جوش بیاید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس، نسکافه فوری را به شیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

بعد از اینکه نسکافه در شیر حل شد، اجازه می‌دهیم که مخلوط شیر کاملاً خنک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی برای ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

وقتی که مخلوط تخم‌مرغ‌ها سفیدی و کش‌دار شد، روغن مایع را همراه با مخلوط شیر به کاسه اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. بعد، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را در الک می‌ریزیم.

مرحله پنجم

اکنون، مواد خشک را ۳ بار الک می‌کنیم و به تدریج به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس با لیسک به آرامی و دورانی مخلوط می‌کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه، کف قالب را با کره سرد چرب می‌کنیم.

مرحله ششم

بعد از آن، مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و قالب را چند بار محکم روی سطح کار می‌زنیم تا هوای اضافی از بین برود. حالا قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملاً خنک شود.

مرحله هشتم

در همین حین، خامه را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت بخار کتری گرم می‌کنیم تا خامه ذوب شود. زمانی که خامه گرم شد، پودر نسکافه را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا نسکافه در خامه حل شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه نسکافه حل شد، شکلات تخته‌ای را خرد می‌کنیم و به کاسه خامه اضافه می‌کنیم و مجدد روی حرارت بخار می‌گذاریم تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس سس شکلات را از روی کتری برمی‌داریم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود.

مرحله دهم

زمانی که کیک کاملاً خنک شد، آن را از قالب جدا کرده و در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم. سپس سس شکلات خنک شده را به آرامی روی کیک می‌ریزیم و با خلال پسته و گل تزیین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک موکا خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا