آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک مویز خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک مویز

کیک مویز یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که برای وعده‌های صبحانه و عصرانه عالی می‌باشد. این کیک جالب، شباهت زیادی به کیک کشمشی دارد. برای یادگیری نحوه تهیه کامل و مرحله به مرحله این کیک خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک مویز
آرد سفید شیرینی‌پزی ۶۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱۵ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
نمک ۷ گرم
شیر ۲۱۰ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ ۵ عدد
روغن مایع ۱۱۰ میلی‌لیتر
مویز ۳۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک مویز

مرحله اول

برای آماده‌سازی کیک مویز خوشمزه، ابتدا شکر و کره را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا رنگ آن کرم شود. سپس شیر، تخم‌مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و به‌خوبی هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر، نمک و وانیل ترکیب می‌کنیم. سپس برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، آن را الک می‌کنیم. بعد، مخلوط آرد را به مواد مایع اضافه کرده و با یک لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم.

مرحله سوم

وقتی که مایه کیک یکدست شد، مویزها را در یک کاسه با کمی آرد مخلوط کرده و بعد به مایه کیک اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا مویزها در مایه کیک پخش شوند. سپس در این مرحله باید فر را روشن کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. سپس یک قالب مناسب با قطر ۱۵ سانتی‌متر را با روغن مخصوص کیک به‌خوبی چرب می‌کنیم و مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حال قالب را در فر قرار داده و در طبقه وسط می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم که کیک به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزد. لطفاً توجه داشته باشید که زمان پخت به عمق قالب بستگی دارد و اگر قالب عمیق‌تری استفاده کنید، زمان پخت نیز بیشتر خواهد شد.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۵۰ دقیقه، یک سیخ چوبی را در وسط کیک فرو می‌بریم. اگر چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است. برای اینکه روی کیک رنگ بگیرد، می‌توانیم چند دقیقه گریل فر را روشن کنیم. نهایتاً، بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، آن را برش زده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا