مواد لازم و آموزش کیک مویلو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک مویلو
کیک مویلو یک دسر خوشمزه و عالی است که با فیلینگ ترافل نارگیل و کارامل تهیه میشود. این دسر را میتوانید برای مهمانیها یا دورهمیهای خانوادگی درست کنید. علاوه بر طعم لذیذ، ظاهر جذاب آن باعث میشود این دسر خاص و ویژه به نظر برسد. تهیه کیک مویلو کار سختی نیست و تنها به کمی زمان و حوصله نیاز دارد. این دسر یکی از دسرهای محبوب و بینالمللی است. ترافل نارگیلی که در این دسر به کار میرود، یکی از شیرینیهای خوشمزه و معروف است که اصالت آن به فرانسه برمیگردد. برای یادگیری مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مویلو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ترافل | |
پودر نارگیل | ۱ پیمانه بزرگ |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
کارامل سفت | ۵ تا ۶ عدد |
مواد لازم کیک مویلو | |
تخم مرغ بزرگ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
آرد | ۲ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری پر |
وانیل | ۱ پنس |
آموزش کیک مویلو
مرحله اول
برای تهیه کیک مویلو، ابتدا ترافل را آماده میکنیم. تمام مواد را به جز کارامل با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس مقداری از این خمیر را برمیداریم و یک تکه کوچک کارامل وسط آن میگذاریم.
مرحله دوم
سپس از خمیر توپکهایی درست کرده و آنها را روی سینی میچینیم و در فریزر قرار میدهیم. در این حین، کیک را درست میکنیم. برای این کار، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و کف قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله سوم
برای تهیه این کیک با این مقدار
“““html
مواد لازم از قالب ۳۰ سانت گرد استفاده کردیم. ابتدا اطراف قالب را با کمی روغن چرب می کنیم. در یک ظرف، تخم مرغها را با همزن به خوبی هم میزنیم. بعد از آن، وانیل را اضافه کرده و شکر را به تدریج در چند مرحله به تخم مرغها اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، با استفاده از همزن و سرعت بالا، مخلوط را آنقدر هم میزنیم تا به رنگ روشن درآید و حجم بگیرد. سپس به ترتیبی روغن و شیر را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به هم زدن ادامه میدهیم، فقط تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و این ترکیب را در چند مرحله به مخلوط اضافه میکنیم. سپس آرام آرام مخلوط را با مایه هم میزنیم تا پف آن از بین نرود. حالا مایه کیک را در قالب ریخته و ترافلهای نارگیل را که از فریزر خارج کردهایم، درون مخلوط قرار میدهیم تا کمی در آن شناور شوند.
مرحله ششم
سپس قالب را به داخل فر میگذاریم و حدود ۴۵ دقیقه صبر میکنیم تا کیک پف کند و به طور کامل بپزد. بعد از این مدت، کیک را از فر خارج کرده و به آن اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت در دمای اتاق بماند و خنک شود. بعد از آن، کیک را از قالب درآورده و به دلخواه خود تزیین و سرو میکنیم.