مواد لازم و آموزش کیک میوه خشک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک میوه خشک
کیک میوه خشک یکی از کیکهای خوشمزه و معروف است که با استفاده از میوههای خشک تهیه میشود. این کیک خوشمزه برای وقت عصرانه و مهمانیها بسیار مناسب است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک میوه خشک، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک میوه خشک | |
کره نرم | ۱۲۰ گرم |
شکر | ¾ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ و ½ پیمانه |
نشاسته ذرت | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
شیر | ½ پیمانه |
میوه خشک | ۱ و ½ پیمانه |
آرد برای میوه خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کیک میوه خشک
مرحله اول
برای درست کردن کیک میوه خشک خوشمزه، ابتدا کره نرم را با شکر در یک کاسه میریزیم. سپس با همزن به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم میزنیم تا مواد خوب ترکیب شوند و کمی حجیم و روشن شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تخممرغ و وانیل را به ترکیب اضافه میکنیم و حدود ۳۰ ثانیه دیگر هم میزنیم تا بشکل یکدست دربیاید. سپس تخممرغ دوم را اضافه کرده و یک بار دیگر ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
مرحله سوم
تخممرغ سوم و چهارم را نیز به همین صورت اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد از آن شیر را به مخلوط اضافی و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم میزنیم. حالا میوههای خشک را ریز خرد کرده و با یک قاشق آرد مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، میوههای خشک را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک خوب ترکیب میکنیم تا میوهها در تمام مایه کیک پخش شوند. توجه داشته باشید که مایه کیک ممکن است کمی بریده بریده به نظر برسد که این طبیعی است به خاطر کره.
مرحله پنجم
حالا آرد را با نشاسته ذرت ترکیب کرده و سه بار الک میکنیم تا یکدست شوند. سپس این مخلوط را به تدریج به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب هم میزنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
مرحله ششم
اکنون فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بگذارید گرم شود. در همین حین، یک قالب مناسب را با روغن خوب چرب میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مایه کیک را به قالب منتقل کرده و چند بار روی سطح کار میکوبیم. سپس قالب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کیک پخته شود. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.