آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک نشاسته ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک نشاسته ای

کیک نشاسته ای یک نوع کیک ساده و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک میان وعده تهیه می‌شود. برای یادگیری مرحله‌به‌مرحله درست کردن این کیک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک نشاسته ای
آرد ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ½ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
آب ۱ لیوان
آب لیمو ترش ۵ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کیک نشاسته ای

مرحله اول

برای شروع درست کردن کیک نشاسته ای، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا به خوبی گرم شود. سپس قالبی که می‌خواهیم کیک را بپزیم را با کاغذ روغنی و روغن کاملاً می‌پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه مناسب ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط کشدار و رنگ آن کرم رنگ شود. سپس آب را به مخلوط اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر هم می‌زنیم.

مرحله سوم

اکنون رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش را به ترتیب به مخلوط اضافه می‌کنیم و هرکدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم. سپس آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از روی الک عبور می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مجدداً مخلوط آرد را در الک می‌ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم تا مایه کیک کاملاً یکدست شود. سپس دو سوم از مایه کیک را در قالب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا باقی‌مانده مایه کیک را با پودر کاکائو مخلوط کرده و آن را نیز در قالب می‌ریزیم. سپس قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا کاملاً بپزد.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۴۰ دقیقه در فر را باز کرده و کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می‌کنیم. اگر خوب پخته بود، آن را از فر خارج می‌کنیم. در نهایت، بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و برش می‌زنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا