مواد لازم و آموزش کیک هندوانه یخچالی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک هندوانه یخچالی
کیک هندوانه یخچالی یکی از کیکهای خوشمزه و معروف در دنیا است که معمولاً در شب یلدا تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحلهی این کیک خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک هندوانه یخچالی | |
بیسکوییت پتی پور | ۴ بسته |
شیر | ۴ لیوان |
شکر | ۱۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق مربا خوری |
شکلات تختهای | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
خامه قنادی | ۵۰۰ گرم |
شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
آموزش کیک هندوانه یخچالی
مرحله اول
برای درست کردن کیک هندوانه یخچالی، ابتدا یک قابلمه را انتخاب میکنیم و در آن شیر، شکر، پودر کاکائو، آرد و نشاسته ذرت را قرار میدهیم. سپس همه مواد را خوب هم میزنیم تا نشاسته کاملاً حل شود. بعد قالب را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
مواد را روی حرارت به طور مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی مخلوط غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم و وانیل و شکلات تختهای را به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا شکلات آب شود.
مرحله سوم
در این مرحله، کف قالب کمربندی را با نایلون فریزر میپوشانیم. سپس یک ردیف بیسکوییت پتی پور در اطراف قالب میچینیم. در ردیف بعدی، قبل از قرار دادن بیسکوییتها، آنها را کمی به سس شکلاتی آغشته میکنیم.
مرحله چهارم
اکنون بیسکوییتهای آغشته به سس را به بیسکوییتهای قبلی میچسبانیم و این کار را ادامه میدهیم تا قالب پر شود. سپس باقیمانده سس را روی بیسکوییتها میریزیم و قالب را در یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم کیک به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بماند. بعد از این زمان، کیک را از یخچال خارج میکنیم و به ظرف سرو منتقل میکنیم. حالا خامه قنادی را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم.
مرحله ششم
خامه را به دو قسمت تقسیم میکنیم. به یک قسمت از خامه رنگ خوراکی سبز اضافه میکنیم و با آن دور کیک را میپوشانیم. سپس روی کیک را با خامه سفید به طور کامل میپوشانیم.
مرحله هفتم
در آخر، مقداری بریلو قرمز (آموزش درست کردن بریلو خانگی) روی خامه سفید میریزیم و به اندازهای که یک سانتیمتر از خامه سفید را بپوشاند، بریلو میزنیم. سپس با شکلات چیپسی تزئین کرده و سرو میکنیم. نوش جان!