آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک هویج با کرم پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک هویج با کرم پنیری

کیک هویج با کرم پنیری یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که به شکل‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این کیک خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج با کرم پنیری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ و ¼ پیمانه
باترمیلک ½ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱٫۵ پیمانه
هویج رنده شده ۲٫۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
جوزهندی ¼ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم کرم پنیری
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم

آموزش کیک هویج با کرم پنیری

مرحله اول

برای درست کردن کیک هویج با کرم پنیری خوشمزه، در ابتدا مخلوط باترمیلک را تهیه می‌کنیم. برای این کار، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید را به نصف لیوان شیر اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا کمی غلیظ شود.

“““html

کند.

مرحله دوم

وقتی که شیر جدا شد، مخلوط با باترمیلک آماده شده است. حالا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه با سرعت زیاد هم می‌زنیم تا رنگ آن کرم و کش دار شود. سپس مخلوط باترمیلک و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با دور کند هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوزهندی و زنجبیل از الک رد کرده و ۳ بار الک می‌کنیم، سپس به آرامی به کاسه اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

وقتی که مخلوط کیک صاف و یکدست شد، آن را با همزن برقی به مدت ۱۵ ثانیه با دور کند هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد باز شوند. سپس هویج را شسته و پوست آن را کنده، با رنده ریز رنده می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله هویج رنده شده را به کاسه اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم. سپس قالب کیک را با کمی روغن چرب کرده و مایه کیک را داخل آن می‌ریزیم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته شود. در این فاصله به سراغ تهیه کرم پنیری می‌رویم. برای این کار خامه قنادی را در یک کاسه مخصوصاً استیل می‌ریزیم.

مرحله هشتم

سپس خامه قنادی را با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می‌زنیم تا فرم بگیرد. بعد پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کرده و مجدداً به حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. بعد از ۴۵ دقیقه کیک را تست می‌کنیم.

مرحله نهم

برای تست کردن، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کیک کاملاً خنک شود.

مرحله دهم

وقتی کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کرده، سپس کرم پنیری را با قیف به فرم دلخواه روی کیک می‌زنیم. در نهایت مقداری مغز گردو را به صورت پراکنده روی کرم پنیری می‌پاشیم و آن را با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.

مواد لازم و آموزش کیک هویج با کرم پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا