آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک هویج بدون فر و همزن خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک هویج بدون فر و همزن

کیک هویج بدون فر و همزن یکی از کیک های ساده و لذیذ به شمار می‌رود که می‌توان آن را با روش‌های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده‌ی آموزش جامع و قدم به قدم طرز تهیه‌ی کیک هویج بدون فر و همزن، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج بدون فر و همزن
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
شیر ½ لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۱ لیوان
مغز گردو ½ لیوان

آموزش کیک هویج بدون فر و همزن

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک هویج بدون فر و همزن خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس با یک همزن دستی مخلوط را هم می‌زنیم تا رنگ آن سفید و حالت کشدار پیدا کند.

مرحله دوم

حالا شیر و روغن مایع را یکی‌یکی به کاسه اضافه می‌کنیم و پس از هرکدام کمی هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد، پودر دارچین، پودر هل و بیکینگ پودر را در یک الک ریخته و سه بار الک می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد خشکی که الک کرده‌ایم را در دو مرحله به مخلوط اضافه می‌کنیم و با یک لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
“““html

همه مواد را混成 می کنیم تا خمیر کیک صاف و یکدست شود. سپس هویج رنده شده و گردو خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دوباره خمیر کیک را هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. بعد شعله پخش کن را روی حرارت متوسط می گذاریم و یک قابلمه مناسب روی آن می گذاریم. حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و می گذاریم قابلمه گرم شود.

مرحله پنجم

حالا کمی آب داخل قابلمه می ریزیم و یک رینگ در وسط آن قرار می دهیم. بعد قالبی که می خواهیم کیک را در آن بپزیم کمی با روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی داخل مایه کیک خارج شود. سپس قالب را روی رینگ داخل قابلمه می گذاریم و درب آن را می بندیم. بعد حرارت را خیلی کم می کنیم.

مرحله هفتم

اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت داخل قابلمه بماند تا کاملا بپزد. بعد از این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کیک فرو می بریم و خارج می کنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک کاملا پخته است.

مرحله هشتم

حالا قالب را از قابلمه بیرون می آوریم و می گذاریم کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک سرد شد، آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. سپس با خلال پسته و پودر گردو تزیین می کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا