مواد لازم و آموزش کیک هویج خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک هویج
کیک هویج یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب در تمام دنیا است که با روشهای مختلفی میتواند تهیه شود. یکی از رایجترین روشها، درست کردن این کیک خوشمزه به همراه گردو است که طعم عالی به آن میدهد. برای دیدن دستور پخت کامل و مرحله به مرحله آموزش کیک هویج با وب سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک هویج | |
هویج | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | یک و ¾ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
گردو | نصف پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ¾ پیمانه |
نمک | ⅛ قاشق چایخوری |
آموزش کیک هویج
مرحله اول
برای درست کردن کیک هویج مخصوص ابتدا هویجها را پوست کنده و بعد آنها را شسته و به صورت ریز رنده میکنیم و کنار میگذاریم. سپس تخممرغها را یکی یکی در یک کاسه میشکنیم و اگر سالم بودند، آنها را به یک کاسه دیگر منتقل میکنیم و به آنها وانیل و شکر اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا همه مواد را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا به حالت کشدار درآید و رنگ آن کرم شود. در ادامه روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم میزنیم.
مرحله سوم
بعد از آن بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند، سپس آنها را الک کرده و به آرامی به مایه آماده شده اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط تا زمانی که مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله چهارم
سپس هویج و گردوها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مایه اضافه میکنیم و با لیسک مواد را از ته ظرف به سمت بالا بیاوریم تا به آرامی با هم مخلوط شوند (این روش با هم زدن عادی متفاوت است، پس لطفاً حتماً این کار را انجام دهید).
مرحله پنجم
زمانی که مایه کیک خوب مخلوط شد، دیگر هم نمیزنیم زیرا بافت مایه باید پر از باد باشد و اگر زیاد هم بزنیم، هوای آن خارج میشود. فر را روشن کرده و دما را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
“`html
تا ۱۵ دقیقه فر را گرم کنید و قالبی که میخواهید کیک را در آن بپزید، انتخاب کنید.
مرحله ششم
سپس کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون قالب بریزید. حالا قالب را در فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. برای اطمینان از پختن کیک، بعد از ۳۰ دقیقه یک خلال دندان را به داخل کیک بزنید و سپس بیرون بکشید.
مرحله هفتم
اگر مایه کیک به خلال چسبید، یعنی کیک هنوز پخته نشده و باید زمان بیشتری در فر بماند. اما اگر چیزی به خلال نچسبیده بود، کیک آماده است و میتوانید آن را از فر بیرون بیاورید.
مرحله هشتم
میتوانید فر را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حالت گریل قرار دهید تا روی کیک طلاییتر شود. در این ۲ دقیقه دقت کنید تا کیک نسوزد. پس از بیرون آوردن کیک هویج از فر، بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و رویش را تزئین کنید. نوش جان!
نکات آموزش کیک هویج
آموزش کیک هویج در قابلمه
مرحله اول
برای تهیه کیک هویج در قابلمه، ابتدا چند لایه کاغذ روغنی در ته قابلمه بیاورید و سپس دیوارهها و کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب کنید. حالا مایه کیک را به آرامی داخل قابلمه بریزید و چند بار قابلمه را محکم به سطح کار بزنید.
مرحله دوم
وقتی حبابهای مایه کیک از بین رفت، درب قابلمه را با یک دمکنی تمیز بپوشانید و درب را محکم کنید تا هوای داخل قابلمه خارج نشود و کیک خوب پف کند.
مرحله سوم
در این مرحله شعله گاز را کم کنید و قابلمه را روی شعله پخشکن قرار دهید تا کیک بپزد. برای پخت کامل کیک به حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز دارید.
شیرینی با هویج
اگر میخواهید به جای تهیه کیک بزرگ، از هویج برای پخت شیرینیهای کوچک و ساده استفاده کنید، حتماً کوکی هویج را امتحان کنید. برای یادگیری تهیه کوکی هویج خوشمزه، توصیه میکنیم آموزش زیر را مطالعه کنید.