مواد لازم و آموزش کیک هویج و دارچین خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک هویج و دارچین
کیک هویج و دارچین یکی از کیکهای خوشمزه و ساده است که در سرتاسر دنیا درست میشود و میتواند طعمهای متنوعی داشته باشد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه کیک هویج و دارچین، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک هویج و دارچین | |
هویج | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد بزرگ |
روغن | ۱ لیوان |
شکر دانه ریز | ۱ و ¾ فنجان |
رنده پوست پرتقال | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ و ¾ پیمانه |
آموزش کیک هویج و دارچین
مرحله اول
برای درست کردن کیک هویج و دارچین، ابتدا باید هویجها را خوب بشویید. سپس پوست آنها را بکنید و به قطعات بزرگ بچینید. حالا هویجهای خرد شده را در مخلوط کن بریزید و به خوبی میکس کنید.
مرحله دوم
در این مرحله شکر، روغن، تخممرغ و رنده پوست پرتقال را به مخلوط کن اضافه کنید و همهی مواد را دوباره میکس کنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. همچنین فر را با دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
مرحله سوم
حالا مواد مخلوط شده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس مواد خشک شامل آرد، نمک، پودر دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کنید تا تمام مواد خوب مخلوط شده و یکدست شوند، سپس آنها را در کاسه دیگر بریزید.
مرحله چهارم
مواد خشک را روی مخلوط هویج الک کنید و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. حالا قالب موردنظر را با کاغذ روغنی یا کره سرد بپوشانید.
مرحله پنجم
مایه کیک را در قالب بریزید و به آرامی قالب را چند بار روی سطح کار بزنید تا حبابهای هوا خارج شوند. سپس قالب را در وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه در فر بپزد.
مرحله ششم
پس از ۵ دقیقه درجه حرارت فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کرده و اجازه دهید کیک به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا خوب پخته شود. بعد از پختن کیک، آن را از فر خارج کنید و بعد از اینکه خنک شد، آن را به دلخواه برش بزنید.