آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک هویج و پسته خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک هویج و پسته

کیک‌های عصرانه معمولاً راحت و سریع تهیه می‌شوند و بین آن‌ها، کیک هویج از محبوبیت بالایی برخوردار است. این کیک یکی از گزینه‌های جذاب و متفاوت برای مناسبت‌های مختلف است و بسیار زیبا و خوشمزه به نظر می‌رسد. نکته عالی درباره این کیک این است که روش تهیه آن بسیار آسان است. می‌توانید برای تزئین این کیک خوشمزه از هر نوع دکوری که می‌خواهید استفاده کنید. در این دستور، تزئین با دانه‌های انار پیشنهاد شده که می‌توان آن را برای کیک‌های دیگر نیز به کار برد. یکی از ویژگی‌های این کیک این است که برای روکش آن از گلیز انار استفاده می‌شود که طعم آن را بسیار خوشمزه‌تر می‌کند. هویج، به عنوان یکی از سبزیجات مفید، سرشار از فیبر و ویتامین A است که برای سلامتی بسیار مفید می‌باشد. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه کیک هویج و پسته، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج و پسته
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
هویج ۱ عدد تقریباً ۶۰ گرم
پسته خرد شده ۴۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده ۱۴۰ گرم
شیر ۶ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل کمی
انار ۱ عدد یا معادل ۲ قاشق دانه‌های انار
پودر قند الک شده ۱ پیمانه

آموزش کیک هویج و پسته

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک مجلسی با طعم هویج و پسته، اول فر را با دمای ۱۷۰ درجه برای فر برقی یا ۱۸۰ درجه برای فر گازی روشن می‌کنیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای محیط برسد. سپس قالب لوف را چرب می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس داخلی قالب را با کاغذ روغنی کامل می‌پوشانیم. (اندازه قالب لوف ۱۲ سانت در ۲۲ سانت است.) بکینگ پودر و آرد را سه بار الک می‌کنیم. کره نرم شده را با شکر با همزن آنقدر هم می‌زنیم که رنگش سفید و نرم شود.

مرحله سوم

تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. با

“““html

آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه می‌کنیم. سپس شیر را اضافه می‌کنیم و با همزن به آرامی هم می‌زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند. حالا آرد را به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن یا با قاشق مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، هویج رنده شده و پسته خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا تمامی مواد با هم یکدست شوند. سپس مواد کیک را داخل قالب می‌ریزیم و آن را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم. حتماً با خلال چوبی کیک را چک می‌کنیم تا بتوانیم مطمئن شویم که کیک پخته است. اگر خلال هنگام بیرون آوردن تمیز بود، کیک آماده است.

مرحله پنجم

پس از این که کیک خوب پخته شد، آن را روی توری می‌گذاریم تا خنک شود. برای تهیه گلیز، آب انار و پودر قند الک شده را با هم مخلوط می‌کنیم و سپس بعد از اینکه کیک خنک شد، این مخلوط را روی کیک می‌ریزیم. در نهایت کیک را با دانه‌های انار و پسته خرد شده تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا