آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک هویج یخچالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک هویج یخچالی

کیک هویج یخچالی یکی از دسرهای خوشمزه و ساده هست که با بیسکوئیت تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک جذاب، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج یخچالی
هویج ۱ کیلو گرم
آب ۲ لیوان
شکر ۲ لیوان
نشاسته ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
بیسکویت پتی بور ۳ بسته

آموزش کیک هویج یخچالی

مرحله اول

برای تهیه این کیک خوشمزه، اول هویج‌ها را می‌شوییم و پوستش را می‌گیریم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و مقداری آب در آن می‌ریزیم و هویج‌ها را به تکه‌های درشت خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا تکه‌های هویج را داخل قابلمه با آب می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم هویج‌ها در آب جوش بپزند تا کاملاً نرم شوند و آب اضافی تبخیر شود.

مرحله سوم

وقتی که آب هویج‌ها تبخیر شد، آن‌ها را داخل غذاساز می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا کاملاً پوره شوند. سپس این پوره را به یک قابلمه مناسب منتقل می‌کنیم و شکر و نشاسته را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا پوره هویج کمی غلیظ شود. وقتی که غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا دوباره پوره هویج را هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس یک قالب مناسب برمی‌داریم و کف آن را با کیسه فریزر می‌پوشانیم. بعد یک لایه بیسکوئیت پتی بور را در کف قالب می‌چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری از پوره هویج را روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم و با قاشق به طور یکنواخت پخش می‌کنیم. سپس مجدداً یک لایه دیگر بیسکوئیت روی پوره می‌چینیم و این کار را ادامه می‌دهیم تا تمام مواد تمام شود.

مرحله هفتم

برای لایه آخر، پوره هویج را روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم و با قاشق کاملاً صاف و یکنواختش می‌کنیم. سپس با چنگال روی آن طرح می‌زنیم. بعد این کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا آماده شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج می‌کنیم و کیک یخچالی را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم. برش‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا