مواد لازم و آموزش کیک وانیلی با بادام خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک وانیلی با بادام
کیک وانیلی بادام کاراملی از دو مرحله درست میشود. ابتدا یک کیک وانیلی ساده را میپزیم که این کار خیلی راحت است و فقط به فر نیاز دارد. برای رویه کیک، بادامها را با شکر، خامه و عسل کاراملی میکنیم. سپس این مخلوط را روی کیک میزنیم و بعد آن را در فر میگذاریم تا برشته و طلایی شود. این کیک دارای بافت خوبی است و نیاز به تزیین اضافی ندارد. وجود بادام روی کیک باعث میشود که این دسر بسیار مقوی و سالم باشد و میتوانید آن را به عنوان عصرانه همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید. این کیک همچنین میتواند به عنوان یک انتخاب جذاب در منوی کافی شاپها باشد. برای آموزش کامل و قدم به قدم تهیه این کیک خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک وانیلی با بادام | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد | ۲ پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر پوست پرتقال | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۳ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رویه | |
شکر | ۵۰ گرم |
خامه | ۵۰ گرم |
عسل | ۳۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
زعفران دم کشیده | ۱ قاشق چای خوری |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق چای خوری |
بادام زمینی بدون پوست | ۱۰۰ گرم |
آموزش کیک وانیلی با بادام
مرحله اول
برای درست کردن کیک وانیلی خوشمزه با بادام و کارامل، اول یک کاسه برمیداریم. آرد و بکینگ پودر را داخل آن مخلوط کرده و دوباره الک میکنیم و کنار میگذاریم. بعد یک کاسه دیگر میگیریم و تخممرغ، شکر، پودر پوست پرتقال و وانیل را درون آن میریزیم.
مرحله دوم
حالا چند دقیقه این مواد را با همزن هم میزنیم تا کمی حجم بگیرد. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. حالا شیر و خامه را میریزیم و دوباره همه چیز را خوب مخلوط میکنیم. آرد را به تدریج اضافه کرده و فقط به اندازهای هم میزنیم که مخلوط شود.
آموزش کیک وانیلی با بادام
فر را از قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. قالبی با قطر ۲۰ سانت را برمیداریم و با کاغذ روغنی کف آن را میپوشانیم. حالا به آرامی مواد کیک را داخل قالب میریزیم و آن را به داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد میگذاریم تا بپزد.
مرحله چهارم
زمان پخت کیک بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت است. برای درست کردن روی کیک، ابتدا شکر، خامه، عسل، کره و زعفران دمکشیده را در یک قابلمه به خوبی مخلوط میکنیم. سپس بادامها را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا مواد به خوبی روی بادامها را بپوشاند.
مرحله پنجم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. وقتی این مخلوط کمی جوشید و غلیظ شد، از روی حرارت برمیداریم. پس از اینکه کیک کاملاً پخته شد، آن را در دمای محیط قرار میدهیم تا کمی خنک شود و از حرارت بیفتد.
آموزش کیک وانیلی با بادام
حالا کیک را از قالب جدا میکنیم. بادام کاراملی که کمی خنک شده را روی کیک میریزیم و دوباره آن را به داخل فر میگذاریم. این بار گریل را روشن کرده و میگذاریم روی کیک و سطح بادامهای کاراملی، کاملاً طلایی شود.