آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک ولش خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک ولش

کیک ولش یکی از کیک‌های ساده و خوشمزه کشور ولز است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. برای یاد گرفتن مراحل کامل و جزئیات تهیه کیک ولش، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ولش
آرد ۱ پیمانه
شکر ¼ پیمانه
کره سرد ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق سوپخوری
کشمش پلویی ⅓ پیمانه
پودر قند برای تزیین

آموزش کیک ولش

مرحله اول

برای درست کردن کیک ولش خوشمزه به سبک ولزی، ابتدا آرد را الک کرده و آن را با شکر، بکینگ پودر و وانیل در میکسر می‌ریزیم. سپس کره سرد را به قطعات کوچک زبان کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را مخلوط می‌کنیم تا شبیه خرده نان شوند. سپس آنها را از میکسر خارج کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد کشمش را به کاسه اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا با سایر مواد ترکیب شود.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را با شیر ترکیب کرده و به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. خوب هم می‌زنیم تا خمیر یکدست و منسجم شود. در پایان، ممکن است خمیر کمی خشک به نظر برسد و احتیاج به ورز دادن زیادی نداشته باشد.

مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح کار را آرد پاشی می‌کنیم، سپس خمیر را روی سطح کار می‌گذاریم و با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم. سپس با استفاده از یک کاتر گرد یا درب شیشه، خمیر را قالب می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقدار کمی روغن در آن می‌ریزیم. اجازه می‌دهیم روغن خوب داغ شود، سپس خمیرهای قالب زده را به آرامی به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم سرخ شوند.

مرحله ششم

بعد از اینکه یک سمت پنکیک‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. در نهایت پنکیک‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم. سپس با پودر قند تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا