مواد لازم و آموزش کیک پاولووا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک پاولووا
کیک پاولووا یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که سطح آن با یک لایه مرنگ پوشیده میشود. در ادامه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله این کیک را ببینید.
مواد لازم کیک پاولووا | |
سفیده تخم مرغ | ۱۴۰ گرم |
شکر | ۲۸۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۴۰ گرم |
تارتار | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای پرکردن | |
توت فرنگی | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۳۵ گرم |
نشاسته | ۱۲ گرم |
آویشن | چند تکه |
مواد لازم برای کرم پنیر | |
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۷۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ میلیلیتر |
اسانس وانیل | ۲ قطره |
آموزش کیک پاولووا
مرحله اول
برای درست کردن کیک پاولووا خوشمزه، اول شکر و سفیده تخممرغ را در یک کاسه میریزیم و با هم مخلوط میکنیم. سپس کاسه را روی بخار آب جوش قرار میدهیم و هم میزنیم تا دما به ۶۵ درجه سانتیگراد برسد.
مرحله دوم
بعد از اینکه دما را به دست آوردیم، کاسه را از روی حرارت برمیداریم و مخلوط را به همزن انتقال میدهیم. تارتار و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا مخلوط سفید و براق شود و کامل فرم بگیرد. سپس مرنگ را روی کاغذ روغنی در سینی فر میریزیم.
مرحله سوم
سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم و برای یک و نیم ساعت میپزیم. در زمان پخت، بهتر است در فر را کمی باز بگذاریم تا روی مرنگ ترک نخورد.
مرحله چهارم
توت
“““html
فرنگیها را با مخلوطکن له میکنیم. سپس آن را درون یک قابلمه میریزیم. نشاسته و شکر و برگهای آویشن را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. مرتب چک میکنیم. بعد از یک دقیقه که جوشید، آن را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله پنجم
سپس آن را کنار میگذاریم تا خنک شود. برای تهیه کرم پنیر، پنیر را درون یک قابلمه میریزیم. با پودر قند و وانیل مخلوط میکنیم تا نرم شود. خامه را به آن اضافه کرده و دوباره سریع هم میزنیم. اگر بخواهید میتوانید مقدار مواد را بیشتر کنید تا کرم بیشتری داشته باشید.
مرحله ششم
بعد از اینکه مرنگ کاملاً خنک شد، خامه و سس توتفرنگی را روی آن میریزیم و با توتفرنگی تازه تزیین میکنیم. میتوانیم در این کیک از انواع توت و میوههای تازه، کارامل یا گاناش شکلاتی استفاده کنیم.