مواد لازم و آموزش کیک پرتقالی خیس خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک پرتقالی خیس
کیک پرتقالی خیس یکی از خوشمزهترین و سادهترین کیکهای خانگی است که برای مهمانیها و جمعهای دوستانه بسیار مناسب است. اگر میخواهید طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید تا مراحل کامل آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم کیک پرتقالی خیس | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
ماست | ½ لیوان |
آرد | ۲ و نیم لیوان |
زست پوست پرتقال | ½ لیوان |
مواد لازم برای شربت | |
آب پرتقال | ۱ لیوان |
شکر | ۱ تا ۱ و نیم لیوان |
آموزش کیک پرتقالی خیس
مرحله اول
برای درست کردن کیک پرتقالی خیس ابتدا تخممرغها را بهمراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس با همزن برقی روی دور تند به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا مایه کیک روشن و کمی کشدار شود.
مرحله دوم
حالا پرتقالها را به خوبی میشوییم و سپس پوست آنها را با رنده ریز، رنده میکنیم. پوست رنده شده پرتقال را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و دوباره به مدت کوتاهی با همزن هم میزنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.
“““html
هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله روغن مایع را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و با همزن برقی، به مدت یک دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. سپس آب پرتقال و ماست را به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
مرحله چهارم
اکنون آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه مناسب میریزیم و مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را داخل الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. در ادامه، این مخلوط را به تدریج به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، با استفاده از لیسک، مایه کیک را به آرامی در یک سمت هم میزنیم تا تمام مواد یکدست شود. سپس فر را روی دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه میدهیم تا کاملاً گرم شود.
مرحله ششم
حالا یک قالب مناسب انتخاب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس پرتقالها را به شکل دلخواه برش زده و در کف قالب قرار میدهیم. در نهایت، مایه کیک را روی برشهای پرتقال میریزیم.
مرحله هفتم
قالب را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا به خوبی بپزد. در همین زمان، شربت کیک را آماده میکنیم. برای این کار، آب پرتقال را در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله هشتم
حالا شکر را به قابلمه آب پرتقال اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. به آرامی هم میزنیم تا شکر در آب پرتقال حل شود. دقت کنید که شربت نباید بجوشد.
مرحله نهم
بعد از اینکه شکر حل شد، شربت را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم کاملاً خنک شود. پس از ۳۵ دقیقه یک خلال دندان را در وسط کیک فرو میکنیم. اگر مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک به خوبی پخته شده است.
مرحله دهم
کیک را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش میزنیم. بعد از آن، شربت را به آرامی روی کیک میریزیم تا شربت خوب به درون کیک نفوذ کند.
مرحله یازدهم
در پایان، کیک را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا شربت به خوبی جذب کیک شود. بعد از این زمان، کیک را از یخچال بیرون آورده و با چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.