آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک پنبه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک پنبه ای

کیک پنبه ای یکی از کیک های ساده و خوشمزه است که در سراسر دنیا درست می‌شود و دستورهای مختلفی برای آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش کیک پنبه ای در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک پنبه ای
تخم مرغ ۵ عدد
روغن مایع ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
زست پوست پرتقال یا لیمو ترش ۱ عدد
شکر ۱ و نیم لیوان
آرد ۲ و نیم لیوان

آموزش کیک پنبه ای

مرحله اول

در ابتدا برای تهیه کیک پنبه ای خوشمزه، تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن برقی با سرعت بالا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط روشن و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا دور کاسه را تمیز کنید تا تخم مرغ‌ها بهتر هم بخورد. سپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله، بکینگ پودر را از یک الک عبور دهید و روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. سپس با لیسک هم بزنید. در ادامه، آرد را نیز از الک رد کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید، این کار را در ۳ مرحله و به همراه شیر انجام دهید.

مرحله چهارم

اکنون مایه کیک را با لیسک هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس پرتقال یا لیمو را بشویید و با رنده ریز پوست آن را رنده کنید و به مایه کیک اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و بگذارید تا کاملاً گرم شود. سپس یک قالب مناسب انتخاب کنید و آن را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد بپاشید.

مرحله ششم

حالا قالب…
“`

ما آرد اضافی را از قالب می‌زنیم تا خارج شود. سپس خمیر کیک را داخل قالب می‌ریزیم و چند بار به قالب کیک ضربه می‌زنیم تا حباب‌های هوا از بین بروند.

مرحله هفتم

در این مرحله، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد. توجه داشته باشید که در ۳۰ دقیقه اول، هرگز درب فر را باز نکنید چون این کار باعث می‌شود کیک پفش بخوابد.

مرحله هشتم

بعد از این مدت، کیک را با خلال دندان یا یک سیخ چوبی امتحان می‌کنیم. به این صورت که سیخ را در وسط کیک فرو می‌کنیم و سپس خارج می‌کنیم. اگر مایه کیک به سیخ نچسبیده باشد، یعنی کیک کامل پخته است.

مرحله نهم

در نهایت، کیک را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون آورده و به اندازه و شکل دلخواه برش می‌زنیم. در آخر، برش‌های کیک را داخل ظرف مورد نظر گذاشته و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک پنبه ای خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا