مواد لازم و آموزش کیک پودینگ سیب خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک پودینگ سیب
کیک پودینگ سیب یکی از کیکهای خوشمزه و لطیف است که بافتی نرم و سبک دارد و این کیک شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله آموزش کیک پودینگ سیب در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۴/۳ پیمانه |
شکر | ۵/۴ پیمانه |
روغن مایع | ۴/۳ پیمانه |
آرد | ۲ و ۵/۲ پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ و نیم قاشق چایخوری |
سیب | ۲ عدد |
دارچین | به مقدار دلخواه |
مواد لازم برای پودینگ | |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
آموزش کیک پودینگ سیب
مرحله اول
برای تهیه کیک پودینگ سیب خوشمزه ابتدا پودینگ را آماده کنید. شیر که به دمای اتاق رسیده است را در یک کاسه بریزید. سپس شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
مرحله دوم
حالا تخممرغ را هم به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. بعد نشاسته ذرت را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله سوم
سپس کاسه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت دلخواه برسند. بعد از اینکه غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود. در این مرحله گاهی مخلوط را هم بزنید تا رویه نگیرد.
مرحله چهارم
“““html
برای درست کردن کیک، ابتدا تخممرغها را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا حجیم شده و پف کنند. سپس شکر را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه دیگر با سرعت زیاد همزن بزنید.
مرحله پنجم
وقتی مخلوط رنگش کرمی و کشدار شد و بافت یکدستی پیدا کرد، وانیل را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملاً با مخلوط ترکیب گردد.
نکته: اگر از وانیل شکری استفاده میکنید، یک بسته وانیل که برابر با ۵ گرم است را روی مواد بریزید.
مرحله ششم
سپس شیر که از قبل به دمای اتاق رسیده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. بعد از آن، روغن مایع را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد.
مرحله هفتم
در ظرفی دیگر، آرد را الک کنید تا سبک شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا بافت آرد یکدست شود.
مرحله هشتم
سپس آرد را کمکم و به صورت کنترل شده روی مخلوط مواد الک کنید و با لیسک به یک سمت و به صورت دورانی هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر به غلظت مناسبی برسد.
مرحله نهم
پس از آن، کف سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و نصف خمیر کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی به سطح آن ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود.
مرحله دهم
حالا سیبها را بشویید و پوست بگیرید، سپس به صورت مکعبی و کوچک خرد کنید و روی خمیر کیک پخش کنید. در مرحله بعد، میتوانید به دلخواه و بر اساس سلیقهی خود مقدار کمی پودر دارچین روی خمیر کیک بپاشید.
مرحله یازدهم
حالا مایه کیک باقیمانده را به آرامی روی خمیر و سیبها بریزید تا سیبها کاملاً پوشانده شوند و سطح خمیر صاف و یکدست شود.
مرحله دوازدهم
سپس پودینگ سرد شده را داخل قیف بریزید یا با قاشق استفاده کنید و آن را روی خمیر به هر شکلی که دوست دارید بریزید و شکل بدهید.
مرحله سیزدهم
حالا سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است بگذارید و دما را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و اجازه دهید کیک به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد و طلایی شود.
مرحله چهاردهم
پس از این زمان، یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بکشید. اگر چیزی از مخلوط به آن نچسبید، یعنی کیک به خوبی پخته و آماده است. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
مرحله پانزدهم
پس از اینکه کیک پودینگ سیب سرد شد، به دلخواه خود میتوانید مقداری پودر قند را روی تمام سطح آن الک کنید و کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر، برشهای کیک پودینگ سیب را در ظرف مناسب قرار دهید و با چای یا قهوه سرو کنید.