مواد لازم و آموزش کیک چهار فصل خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک چهار فصل
کیک چهار فصل یکی از کیکهای رنگارنگ و محبوب است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش تهیه آن به طور کامل و مرحله به مرحله، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک چهار فصل | |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای اطراف کیک | |
شیر | ½ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شکلات صبحانه یا نوتلا | به مقدار کافی |
آموزش کیک چهار فصل
مرحله اول
برای شروع تهیه کیک چهار فصل، ابتدا تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید. با همزن، این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید. سپس شیر و روغن را به نوبت اضافه کرده و هرکدام را به مدت چند ثانیه مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، ۲ قاشق غذاخوری از آرد را جدا کنید و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. سپس این مخلوط را کمکم به کاسه اضافه کرده و با مواد دیگه ترکیب کنید.
مرحله سوم
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حال، مایه کیک را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمتها ۲ قاشق آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله چهارم
در این مرحله، دو قالب کیک را با روغن یا کمی کره چرب کنید. سپس مایه کیک ساده و مایه کیک کاکائویی را به طور جداگانه داخل قالبها بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزند.
مرحله پنجم
پس از عبور این زمان، کیکها را از فر خارج کنید.
“`
کیکها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا خنک شوند. سپس قسمت گنبدی شکل کیکها و قسمت پایین آنها را با چاقو برش میزنیم. بعد از آن، قسمت باقیمانده کیکها را به شکل (+) برش میزنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، قسمتهای اضافی کیک را با دست به خوبی خرد کرده و داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس شیر، پودر کاکائو و مقداری شکلات صبحانه یا نوتلا را به این کاسه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
وقتی مایه رویه کیک خوب مخلوط شد و یکدست شد، آن را روی یک سلفون با وردنه به شکل مستطیل صاف میکنیم. حالا لایههای کیک را روی مایه قرار داده و به صورت شطرنجی با مقداری نوتلا یا شکلات صبحانه به هم متصل میکنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، با کمک سلفون، رویه کیک را به شکل رول در میآوریم و با سلفون محکم میپیچیم. سپس کیک را در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. بعد از آن، کیک را به صورت دلخواه برش زده و سرو میکنیم.