آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک چهار فصل خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک چهار فصل

کیک چهار فصل یکی از کیک‌های رنگارنگ و محبوب است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری روش تهیه آن به طور کامل و مرحله به مرحله، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک چهار فصل
آرد ۲٫۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن ½ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای اطراف کیک
شیر ½ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه یا نوتلا به مقدار کافی

آموزش کیک چهار فصل

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک چهار فصل، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید. با همزن، این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید. سپس شیر و روغن را به نوبت اضافه کرده و هرکدام را به مدت چند ثانیه مخلوط کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، ۲ قاشق غذاخوری از آرد را جدا کنید و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. سپس این مخلوط را کم‌کم به کاسه اضافه کرده و با مواد دیگه ترکیب کنید.

مرحله سوم

حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حال، مایه کیک را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمت‌ها ۲ قاشق آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

مرحله چهارم

در این مرحله، دو قالب کیک را با روغن یا کمی کره چرب کنید. سپس مایه کیک ساده و مایه کیک کاکائویی را به طور جداگانه داخل قالب‌ها بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزند.

مرحله پنجم

پس از عبور این زمان، کیک‌ها را از فر خارج کنید.

“`

کیک‌ها را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند. سپس قسمت گنبدی شکل کیک‌ها و قسمت پایین آنها را با چاقو برش می‌زنیم. بعد از آن، قسمت باقیمانده کیک‌ها را به شکل (+) برش می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، قسمت‌های اضافی کیک را با دست به خوبی خرد کرده و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس شیر، پودر کاکائو و مقداری شکلات صبحانه یا نوتلا را به این کاسه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

وقتی مایه رویه کیک خوب مخلوط شد و یکدست شد، آن را روی یک سلفون با وردنه به شکل مستطیل صاف می‌کنیم. حالا لایه‌های کیک را روی مایه قرار داده و به صورت شطرنجی با مقداری نوتلا یا شکلات صبحانه به هم متصل می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، با کمک سلفون، رویه کیک را به شکل رول در می‌آوریم و با سلفون محکم می‌پیچیم. سپس کیک را در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. بعد از آن، کیک را به صورت دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک چهار فصل خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا