مواد لازم و آموزش کیک ژله ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک ژله ای
کیک ژلهای یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در کافیشاپهاست که میتوان به سادگی برای مهمانیها یا میان وعده تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک ژلهای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | نصف پیمانه |
شیر یا آب میوه | ۳/۲ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری سرپر |
وانیل شکری | یک قاشق چایخوری |
پودر ژله دلخواه | نصف بسته |
مواد لازم برای تهیه ژله روی کیک | |
خامه صبحانه | ۱ پاکت |
ژله | ۱ بسته و نصف بسته |
آب | به مقدار لازم |
آموزش کیک ژله ای
مرحله اول
برای تهیه کیک ژلهای، ابتدا آرد را الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید، سپس دوباره الک کنید تا خوب مخلوط شود. اگر دوست دارید، میتوانید کمی نمک هم به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
در یک کاسه مناسب، تخممرغها را شکسته و وانیل را به آنها اضافه کنید. سپس با همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید تا تخممرغها کاملاً خوب شوند.
مرحله سوم
به آرامی شکر را به تخممرغها اضافه کرده و با همزن ۷ دقیقه بزنید تا مواد ترکیب شده و حجمشان چند برابر شود و رنگشان روشن و کرمی شود.
مرحله چهارم
حالا روغن مایع را کم کم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر را هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و یکدست و کشدار شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، به صورت متناوب آرد و پودر ژله را در ۳ مرحله به ترکیب اضافه کنید و با همزن به سمت یک جهت هم بزنید تا خمیر به صورت یکنواخت و غلیظ شود.
“`html
مرحله ششم
پایهی ظرف پیرکس مستطیلی یا قالب را با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس یک تکه کاغذ روغنی در کف ظرف قرار دهید و حالا مواد کیک را روی آن بریزید.
مرحله هفتم
اکنون قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده، در طبقهی وسط بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کیک کاملاً بپزد.
مرحله هشتم
سپس یک سیخ چوبی یا یک چاقوی تمیز را به کیک بزنید. اگر خمیر به سیخ نچسبید، یعنی کیک آماده است. حالا کیک را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود.
نکته: توجه کنید که کیک نباید آنقدر در فر بماند که روی آن تیره شود، چون ممکن است قسمت پایین آن بسوزد.
مرحله نهم
در این مرحله، برای تهیهی مواد روی کیک، خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.
مرحله دهم
در یک ظرف دیگر یک بسته ژله با طعم دلخواه را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید. وقتی مخلوط خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
مرحله یازدهم
حالا در کف یک ظرف پیرکس با دیواره بلند، یک نایلون بیاندازید به گونهای که لبههای آن از ظرف بیرون بیافتد تا بتوانید کیک را به راحتی خارج کنید.
مرحله دوازدهم
کنارههای کیک را برش دهید تا صاف شود و با یک برش افقی کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در ظرف قرار دهید و با خامهی ژلهای پر کنید.
مرحله سیزدهم
بعد، قسمت دیگر کیک را روی آن بگذارید و مابقی خامهی ژلهای را روی کیک بریزید و بهطور کامل صاف کنید. با تکههای میوه، کیک را تزئین کنید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا خامهی ژلهای کاملاً سفت شود.
مرحله چهاردهم
سپس نصف بسته پودر ژله را در یک ظرف با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و بعد نیم لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و آرام روی خامهی ژلهای بریزید تا شکل ابری و بادی به خود بگیرد.
مرحله پانزدهم
شما میتوانید برای داشتن یک لایه ضخیمتر از ژله، آن را بیشتر هم آماده کنید تا روی خامهی ژلهای به قطر نیم سانت قرار بگیرد. دوباره در یخچال بگذارید تا خنک شود و ژله خوب بگیرد. در نهایت، کیک ژلهای را به آرامی از قالب خارج کرده و در یک ظرف مناسب بگذارید و به همراه چای سرو کنید.