مواد لازم و آموزش کیک کادایف خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک کادایف
کیک کادایف یکی از کیکهای خوشمزه و معروف جهانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحلهی تهیهی این کیک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک کادایف |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ¾ لیوان |
شیر یا ماست | ¾ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
پودر نارگیل | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق مرباخوری |
رشته شعریه یا کادایف | ۷۰ گرم |
کره | ۷۰ گرم |
شیر عسلی | ½ قوطی |
مغزیجات دلخواه | به مقدار کافی |
آموزش کیک کادایف
مرحله اول
برای درست کردن کیک کادایف خوشمزه، ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس تخممرغها، شکر و وانیل را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم.
مرحله دوم
وقتی مخلوط تخممرغ روشن و کشدار شد، روغن مایع و شیر را یکی پس از دیگری به کاسه اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود. در ادامه…
“““html
ادامه آرد و بکینگ پودر را درون الک میریزیم و ۳ بار الک میکنیم، سپس در ۲ مرحله به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مایه کاسه را با یک لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود. بعد پودر نارگیل را به کاسه اضافه میکنیم و به اندازهای هم میزنیم که کاملاً مخلوط شود. حالا قالب مورد نظر را با کره سرد چرب میکنیم.
مرحله چهارم
سپس قالب را با آرد میپوشانیم و آن را برمیگردانیم تا آرد اضافی بریزد. حالا مایه کیک را داخل قالب میریزیم و چند بار قالب را روی سطح کار محکم میکوبیم تا هوای اضافی بیرون برود. بعد رشتههای شعریه را خرد میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب ذوب میکنیم. وقتی کره ذوب شد، رشتههای شعریه را به کاسه با کره اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همه رشتهها به کره آغشته شوند.
مرحله ششم
حالا رشتههای شعریه آغشته به کره را با قاشق به آرامی روی مایه کیک میریزیم. سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار میدهیم و میگذاریم کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، کیک را تست میکنیم.
مرحله هفتم
برای تست کردن، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو میبریم و خارج میکنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک کاملاً پخته است. اگر رشتههای شعریه هنوز سفید بودند، گریل را روشن میکنیم و اجازه میدهیم تا طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله هشتم
وقتی رشتههای شعریه طلایی و خوشرنگ شدند، قالب را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کیک کاملاً خنک شود. سپس شیر عسلی را با کمی آب رقیق کرده و به آرامی روی کیک میریزیم و با مغزهای خرد شده دلخواه تزیین میکنیم.
مرحله نهم
سپس قالب را در یخچال میگذاریم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۳ ساعت در یخچال بماند تا شیر عسلی به خوبی به خورد کیک برود. بعد از این زمان، قالب را از یخچال خارج کرده و کیک را از قالب جدا میکنیم، سپس آن را با چای سرو میکنیم. نوش جان.