آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک کارپاتکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک کارپاتکا

کیک کارپاتکا، یک نوع کیک خوشمزه و زیبا است که دارای تزیینات خاص و منحصر به فردی می‌باشد. این کیک از سه لایه درست می‌شود که دو لایه آن از خمیر کارپاتکا تهیه می‌شود. این خمیر بسیار نرم و لطیف است و به راحتی می‌توانید با آن کار کنید. بین این دو لایه، یک نوع کرم به نام محلبی قرار می‌گیرد. به دلیل نیاز به پخت خمیر و قرار دادن محلبی بین آن، زمان کمی برای آماده‌سازی آن لازم دارید. این کیک معمولاً با پودر قند و میوه تزئین می‌شود و احتیاج به تزیینات زیاد دیگری ندارد. می‌توانید آن را به عنوان عصرانه یا دسر سرو کنید. این کیک جزو کیک‌های کافه‌ای نیز محسوب می‌شود. برای آموزش پخت کیک کارپاتکا با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک کارپاتکا
کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای محلبی
کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
آرد یک و نیم قاشق غذا خوری
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر قند و میوه برای تزیین

آموزش کیک کارپاتکا

مرحله اول

برای تهیه کیک کارپاتکا خوشمزه، در ابتدا باید خمیر را آماده کنیم. برای این کار، در یک قابلمه کره و آب را می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس یک لیوان آرد را به آن اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم خمیر کمی خنک شود. در این حین که خمیر خنک می‌شود،

“““html

خمیر در حال خنک شدن است، حالا ما محلبی را آماده می کنیم. برای این کار، یک کاسه برمی‌داریم و آرد، نشاسته و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کم کم شیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود. مواد را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

مرحله چهارم

وقتی که مواد به غلظت مناسب رسید، کره و وانیل را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز کاملاً یکدست شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم تا خنک شود. حالا به خمیری که در مرحله اول درست کردیم، بکینگ پودر اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه به دانه اضافه می‌کنیم. پس از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، با همزن با سرعت کم هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود. بعد از اینکه یکی را اضافه کردیم، تخم‌مرغ بعدی را اضافه می‌کنیم. یک قالب کمربندی‌ را برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله ششم

نصف خمیر را داخل قالب می‌ریزیم. بدون اینکه به خمیر فشار بیاوریم، با قاشق روی آن را حالت می‌دهیم. لازم نیست خیلی صاف شود. فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کرده‌ایم.

مرحله هفتم

حالا کیک را داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا نیمه اول پخته شود. وقتی نیمه اول کیک پخت، آن را از قالب خارج کرده و نیمه دوم خمیر را به همین روش می‌پزیم. بعد از پخت نیمه دوم، آن را هم خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله هشتم

وقتی هر دو نیمه خنک شدند، اول یک نیمه را به آرامی و با احتیاط درون قالب کمربندی قرار می‌دهیم. سپس روی آن را با مواد محلبی می‌پوشانیم و به آرامی روی سطح کیک پخش می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله نهم

پس از اینکه مواد را به خوبی روی کیک پخش کردیم، نیمه دوم کیک را روی آن قرار می‌دهیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. بعد از این زمان، از یخچال خارج کرده و پودر قند روی آن می‌پاشیم. سپس با میوه‌های مورد علاقه‌مان تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک کارپاتکا خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا