مواد لازم و آموزش کیک کاسترد خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک کاسترد خامه ای
کیک کاسترد خامه ای یکی از کیک های بسیار نرم و خوشمزه است که در جهان محبوبیت دارد. اگر میخواهید روش تهیه این کیک را به طور کامل و گام به گام یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک کاسترد خامه ای | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
روغن | ۱ فنجان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱٫۵ فنجان |
مواد میانی کیک | |
شیر | ۱ لیتر |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۱ فنجان |
نشاسته | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای روی کیک | |
خامه فرم گرفته | ۲۰۰ گرم |
شکلات تخته ای بن ماری | در صورت تمایل برای تزیین |
آموزش کیک کاسترد خامه ای
مرحله اول
برای این که کیک کاسترد خامه ای را درست کنید، اول فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا حرارت آن آماده شود…
“`html
کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا کشدار شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، شیر و روغن را یکی پس از دیگری اضافه میکنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم تا خوب با دیگر مواد ترکیب شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل مخلوط میکنیم و بعد این ترکیب را روی مواد داخل کاسه الک میکنیم.
مرحله سوم
حالا قالب را با کاغذ روغنی پوشش میدهیم. سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم و آن را به درون فر میگذاریم. زمان پخت کیک به نوع قالب بستگی دارد. اگر قالب ما ارتفاع کمی داشته باشد، برای پخت کیک حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کافی است.
مرحله چهارم
پس از اینکه کیک به خوبی پخته شد، با خلال دندان تست میکنیم و سپس آن را از فر بیرون میآوریم. حالا برای درست کردن کرم کاسترد، شیر را به همراه شکر، آرد و نشاسته داخل یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله پنجم
حالا مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا مواد به جوش بیاید. بعد از آن، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله ششم
در این مرحله، کره و وانیل را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا به خوبی با دیگر مواد ترکیب شوند. سپس مایه کاسترد را روی کیک که حالا کاملاً خنک شده است میریزیم و به طور یکنواخت آن را صاف میکنیم.
مرحله هفتم
حالا پس از اینکه کرم کاسترد کمی سفت شد، خامه فرم گرفته را به آرامی با لیسک روی کرم کاسترد میمالیم. برای تزیین روی کیک میتوانیم از شکلات تختهای ذوب شده استفاده کنیم. در پایان، کیک را در یخچال میگذاریم تا خنک شود.