مواد لازم و آموزش کیک کاکائویی فندقی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک کاکائویی فندقی
کیک کاکائویی فندقی یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که با دستورهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک کاکائویی فندقی، ادامه مطلب را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم کیک کاکائویی فندقی |
|
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
فندق خرد شده | ۱ فنجان |
شکلات چیپسی | ۱ فنجان |
کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
آموزش کیک کاکائویی فندقی
مرحله اول
برای درست کردن کیک کاکائویی فندقی خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس تخممرغها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
با استفاده از همزن برقی، این مخلوط را خوب هم میزنیم تا رنگش روشن و کریمی شود. سپس شیر و روغن را به نوبت به کاسه اضافه کرده و بعد از هر کدام به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
مرحله سوم
حال، آرد و بیکینگ پودر را با هم از الک عبور میدهیم و بعد به تدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
فندق خرد شده، کاکائو و شکلات چیپسی را به مایه اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم. سپس قالبی که آماده کردهایم را با روغن چرب کرده و مایه کیک را در آن میریزیم.
مرحله پنجم
قالب را در وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کیک کاملاً سرد شود.
مرحله ششم
وقتی کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کرده و در ظرف دلخواه قرار میدهیم. سپس شکلات تلخ را به روش بنماری ذوب کرده و به آرامی روی کیک میریزیم و در نهایت با فندق خرد شده تزئین میکنیم. نوش جان!