آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای است که در شب یلدا تهیه می‌شود و روش‌های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد. برای یادگیری این طرز تهیه شیرینی، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

در مرحله اول کدو حلوایی را می‌پزیم و سپس آن را پوره می‌کنیم. بعد از آن تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده، سفیده را همراه با شکر می‌زنیم تا فرم بگیرد. زرده را با شکر و وانیل مخلوط می‌کنیم و سپس روغن و پنیر را اضافه می‌کنیم. در انتها آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می‌پزیم.

مواد لازم مقدار مواد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم‌مرغ ۴ عدد
پنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرم
کدو حلوایی ۱ لیوان
مغز گردو ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سرپر
وانیل ½ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ½ لیوان

دستور پخت کیک کدو حلوایی

مرحله ۱: پخت و پوره کردن کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را آبپز می‌کنیم و سپس آن‌را به صورت پوره در می‌آوریم (حدود ۱ لیوان). پس از این مرحله، اجازه می‌دهیم پوره کمی خنک شود. در ادامه، تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و سفیده آنها را می‌زنیم تا فرم بگیرد.

مرحله ۲: افزودن شکر به سفیده تخم‌مرغ

سپس نصف مقدار شکر را به آرامی به سفیده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و هم زدن را ادامه می‌دهیم تا سفیده کمی سفت شود. حالا سفیده را در یخچال می‌گذاریم و در این حین زرده تخم‌مرغ را با باقی‌مانده شکر و وانیل مخلوط می‌کنیم.

مرحله ۳: زدن زرده و افزودن روغن و پنیر

زرده تخم‌مرغ را خوب می‌زنیم تا رنگ کرمی و کشدار شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه، پنیر خامه‌ای را کمی هم می‌زنیم تا نرم شود و سپس به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله ۴: ترکیب پوره کدو با مواد خشک

بعد از اینکه پنیر خامه‌ای با دیگر مواد خوب ترکیب شد،…
“““html

مغز گردو را با دارچین و پوره کدو حلوایی ترکیب می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دوباره الک می‌کنیم.

مرحله ۵: مخلوط کردن آرد و سفیده با مواد

نصف آرد را به مایه اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود. سپس باقی‌مانده آرد و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره به آرامی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ۶: آماده‌سازی قالب و پخت کیک

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد ۱۵ دقیقه قبل روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس یک قالب به اندازه ۲۰ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم. برای پخت کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز داریم.

نکات آموزش کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی بدون فر

برای تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر، ابتدا کدو را بخارپز کرده و آن را پوره می‌کنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل هم می‌زنیم تا کرمی شود. ماست و پوره کدو را اضافه کرده، و در آخر آرد، بیکینگ پودر و دارچین را به تدریج به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس مواد را در قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌پزیم تا کیک کاملاً بپزد.

کیک کدو حلوایی شکلاتی

برای تهیه کیک کدو حلوایی شکلاتی، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد سبک و پوک شوند. بعد ماست، روغن مایع و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. در مرحله بعد، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را الک کرده و به مایه اضافه می‌کنیم. سپس مایه کیک را در قالب چرب‌شده می‌ریزیم و قالب را کمی تکان می‌دهیم تا حباب‌ها از بین بروند. بعد قالب را در فر قرار داده و به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه می‌پزیم تا کیک آماده شود. در آخر، کیک را از فر خارج کرده و بعد از اینکه خنک شد، از قالب بیرون می‌آوریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا