مواد لازم و آموزش کیک کرامبل هلو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک کرامبل هلو
کیک کرامبل هلو یک کیک بسیار خوشمزه است که میتوانید در فصل تابستان وقتی هلو در دسترس است درست کنید و از آن لذت ببرید. کرامبل به عنوان یک دسر یا یک وعده غذایی هم میتواند استفاده شود. در تابستان میوههای خوشمزه و با کیفیتی داریم که میتوانیم با آنها دسرهای لذیذ تهیه کنیم. در این دسر میتوانید به جای هلو از شلیل هم استفاده کنید. برای دیدن مراحل کامل و آموزش کیک کرامبل هلو با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد رویه کرامبل | |
آرد | یک و یک چهارم پیمانه یا ۱۷۵ گرم |
شکر قهوهای روشن | یک سوم پیمانه |
شکر | یک سوم پیمانه معادل ۷۴ گرم |
پودر دارچین | یک و یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر جوز هندی | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
کره ذوب شده | نصف پیمانه |
مواد لازم برای کیک | |
آرد | یک و نیم پیمانه معادل ۲۱۴ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
هلو و شلیل متوسط | ۳ عدد |
شکر | سه چهارم پیمانه معادل ۱۷۰ گرم |
کره نرم | ۱۱۳ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط |
وانیل | به میزان لازم |
خامه ترش یا ماست پر چرب | یک سوم پیمانه یا ۸۰ گرم |
باتر میلک | یک سوم پیمانه یا ۸۰ گرم |
مواد لازم برای سس وانیلی | |
پودر قند | نصف پیمانه یا ۶۶ گرم |
خامه یا شیر یا مخلوطی از هر دو | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | به میزان لازم |
آموزش کیک کرامبل هلو
مرحله اول
برای درست کردن کیک خوشمزه کرامبل هلو، ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. هر هلو را به ۱۰ قسمت برش میزنیم و کنار میگذاریم. برای درست کردن کرامبل، یک کاسه آماده میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد، شکر قهوهای، شکر، زنجبیل، دارچین و نمک را با هم مخلوط میکنیم. سپس کره ذوب شده را به مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
برای کیک، یک کاسه دیگر برمیداریم و آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم. سپس در یک کاسه دیگر، شکر و کره را با همزن میزنیم تا خامهای شود. بعد، تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم.
مرحله چهارم
هر بار که تخممرغ اضافه میکنیم، خوب هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. در این مرحله به باترمیلک نیاز داریم. میتوانیم از باترمیلک آماده استفاده کنیم یا خودمان درست کنیم. برای تهیه باترمیلک در خانه، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید را داخل یک ظرف میریزیم.
مرحله پنجم
سپس شیر را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود. مواد را خوب مخلوط کرده و ۵ دقیقه در دما بگذارید تا شیر ترش شود. ما فقط به یک سوم پیمانه از این باترمیلک نیاز داریم.
مرحله ششم
نصف باترمیلک و خامه ترش یا ماست را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. سپس یکسوم آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. دوباره نصف باقیمانده باترمیلک را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله هفتم
سپس باقیمانده آرد را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید، فقط تا حدی که مواد با هم مخلوط شوند کافی است و تنها از لیسک استفاده کنید، به هیچ عنوان با همزن هم نزنید.
مرحله هشتم
قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ روغنی میگذاریم. سپس مواد را در آن میریزیم و هلو یا شلیلها را روی آن میچینیم. بعد کرامبلها را با دست خورد کرده و روی میوهها میریزیم.
مرحله نهم
قالب را درون فر قرار میدهیم که قبلاً گرم شده است و آن را به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه میپزیم تا خلال چوبی تمیز از وسط کیک خارج شود. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملاً سرد شود.
مرحله دهم
وقتی که کیک خنک شد، آن را به یخچال میگذاریم تا به طور کامل سرد شود. برای تهیه سس، همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. اگر سس خیلی شل بود، کمی پودر قند اضافه میکنیم و اگر خیلی سفت بود، کمی شیر یا خامه اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم و روی کیک سرد شده میریزیم.