آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک کرمدار شیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک کرمدار شیری

کیک کرمدار شیری یک کیک خوشمزه و لطیف است که با یک کرم وانیلی مرطوب شده و با شکلات گاناش تزیین می‌شود. این کیک مزه‌اش خیلی لذیذ است و می‌توان به راحتی آن را با گاناش تزئین کرد. شما می‌توانید کیک را با گاناش بپوشانید و با خامه فرم گرفته زیبایی بیشتری به آن ببخشید. این کیک بسیار زیباست و گزینه خوبی برای کیک تولد است. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این کیک خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک کرمدار شیری
خامه صبحانه نصف بسته
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
شکر یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
آرد گندم دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ بسته
مواد لازم برای کرم شربت وانیلی
خامه ۱ بسته ۲۰۰ میلی لیتری
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
مواد لازم برای گاناش
خامه ۱ بسته ۲۰۰ میلی لیتری
شکلات تیره ۲ بسته
کره ۱ قاشق غذا خوری

آموزش کیک کرمدار شیری

مرحله اول

برای تهیه این کیک خوشمزه با طعم شیری، ابتدا باید مواد لازم را جمع‌آوری کنیم. برای شروع، خامه، تخم‌مرغ، روغن، شیر و شکر را در یک مخلوط‌کن یا میکسر قرار می‌دهیم و همه آنها را با هم مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی یکدست به دست بیاید.

مرحله دوم

حالا نشاسته ذرت و آرد را به مخلوط قبلی اضافه کرده و آن‌ها را با هم خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدستی به دست بیاید. سپس بکینگ پودر را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و با استفاده از یک قاشق یا لیسک آرام آرام هم می‌زنیم تا همه چیز با هم مخلوط شود. برای پخت کیک، یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر آماده می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا کف قالب را چرب کرده و کمی آرد روی آن می‌پاشیم. سپس قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا کیک بپزد. هر چند وقت یک بار با خلال دندان بررسی می‌کنیم که کیک پخته است یا نه. وقتی کیک آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله چهارم

در این میان، ما شربت کرم را آماده می‌کنیم. برای این کار، خامه را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شروع به جوشیدن کند. سپس شکر را به آن اضافه کرده و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه اجازه می‌دهیم که بجوشد. بعد از آن، شیر را اضافه کرده و این دو را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. در این مرحله، گاناش را درست می‌کنیم. برای این کار، خامه را دوباره در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود. می‌توانیم از بخار کتری هم برای این کار استفاده کنیم. وقتی خامه گرم شد، شکلات‌ها را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکلات‌ها ذوب شوند.

مرحله ششم

پس از ذوب شدن شکلات، کره را به مخلوط اضافه کرده و این ترکیب را خوب هم می‌زنیم. بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه قرار می‌دهیم. با یک چنگال روی کیک را چند سوراخ ایجاد می‌کنیم و شربت گرم را روی آن می‌ریزیم. سپس آن را با گاناش پوشانده و تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا